Kopasz Szia Kopasz! Akkor csak nekem volt. Most regisztráltam.....benn is vagyok.....szeretnek mert kilépni sem tudok. Nem találom a gombot.
Fegfogtak Fegfogtak és megtartanak,örökös tagja leszel az oldalnak. Nincs kiut ha egyszer belépsz ,akkor maradsz.
Engem is...ez fogad FIGYELEM!!! - Jelenleg Adminisztrátori megerősítéssel lehet csak reggelni az oldalra! - Ha rövid időn belül nem leszel megerősítve, akkor a regisztrációd törlésre került! - Ne probálkozz újra mert, ez azért van, hogy egyszer már tiltó listára kerültél! Az oldalon TILOS a dupla regisztráció! Ha a megerősítő link nem működik, akkor írj e-mailt a felhasználóneved és e-mail címed megadásával az info@bitmano.hu címre. Aki mégis több regisztrációval próbálkozik, annak az összes felhasználónevét kitiltjuk!!! Megértettem és elfogadom. Lehet hogy csak egyeseket enged regizni talán nem is baj mert lehet hogy kilépni sem tudnák....
Üdv. Sziasztok szerintem nagyon jó kiss oldal egy-két apro hibát leszámitva de melyik oldal tökéletes nekem bejött.
érdeklődés Üdv! Valaki tudna segíteni, hogy miért vagyok kitiltva. Belépéskor ezt találom: 403 Visszautasítva! Ez az IP kivan tíltva! - Biztos rossz fát tettél a tűzre!