2011 Game of Thrones / Trónok harca

A témát ebben részben 'Sorozatok Bemutatói' sax329 hozta létre. Ekkor: 2013. június 05..

1. sax329 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    George R. R. Martin A t?z és jég dala cím? fantasy-regényciklusának els? kötete sorozat formájában. Két nagyhatalmú család vív halálos harcot Westeros Hét Királyságának irányításáért, a Vastrónért. Az HBO saját gyártású sikersorozata. A Hugo- és Nebula-díjas író, George R. R. Martin a T?z és jég dala cím? bestseller fantasy-könyvsorozatán alapuló Trónok harca tízrészes els? évadja ármánykodásról és árulásról, nemes lélekr?l és becsületr?l, hódításról és gy?zelemr?l szól.

Egy olyan fantasyvilágba kalauzolja el az néz?it, amelyet jó és rossz karakterek, hataloméhes férfiak és n?k laknak. A sorozat szerepl?i királyok és királyn?k, lovagok és hitehagyott renegátok, árulók és nemesemberek, akik egyt?l egyig a hatalomért, vagyis a Vastrónért küzdenek. A sorozat helyszínén, Westeros Hét Királyságában ugyanis a Vastrón mindenkori birtoklója hihetetlen hatalommal bír, és az HBO saját gyártású sorozata sz?kebb értelemben azoknak a családoknak a felemelkedését és bukását mutatja be, amelyek minden áron meg akarják szerezni a hatalmat. Egyfel?l ott van a nemesi Stark család, amelynek feje a Nedként is ismert Eddard (Sean Bean). A sorozat kezdetén Robert Baratheon király (Mark Addy) a birodalom f?városából északra utazik, hogy megkérje régi barátját, Nedet, hogy segítsen királysága igazgatásában, miután korábbi f?tanácsadója, a király Segít?je rejtélyes körülmények között meghalt. Aztán ott vannak az összeesküv? Lannisterek – köztük a király felesége, Cersei királyné (Lena Headey) –, akik számtalan titkot rejtegetnek, és akiknek a Trón megszerzésére kovácsolt terve feldúlja a birodalom törékeny békéjét. Végül pedig ott van még a keleti Targaryen család, amelynek szám?zött sarja, Daenerys sárkányhercegn? (Emilia Clarke) és bátyja, Viserys (Harry Lloyd) szintén fenyegetik a Trónt, ugyanis sok évvel ezel?tt az ? családjuk uralta a Királyságokat, és most semmit?l sem riadnak vissza, hogy visszaszerezzék a hatalmat.

A fantázia világában királyi házak vívják csatáikat a Westeros fölötti hatalomért. A megosztott királyságnak szörny? fenyegetéssel kell szembenéznie. A harmadik évaddal folytatódik az HBO mozicsatorna George R.R. Martin A t?z és jég dala cím? nagy ív? regényciklusából készített sikersorozata. A fantázia szárnyaló világában királyi házak vívják csatáikat a Westeros fölötti hatalom megszerzéséért. H?ség és ármány, szerelem és halál kíséri az összecsapásokat, melyben királyok és királyn?k, lovagok és árulók versengenek a hatalomért. Az új évadban a már jól ismert karakterek mellett felt?nik Mance Rayder, a Falon túli király, aki szörny? fenyegetést jelent a megosztott királyságra

------
    Sziasztk, sok mindenkit meglepett a 3.évad 9.-ik rész hiszen váratlan fordulat fordulat történetben jómagan leblokkóltam mikor láttam hogy mi történt nem hiten a szememnek most akkor északnak annyi?, ez egy dúrva részvolt.

Jövet a 4. évad ! :tef293:

Folyamatos friss információk :tef293:

2. sax329 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    3 évad 9.ik rész váratlan volt.

3. doe / SWZ

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Azért vannak még él? Starkok,

Azért vannak még él? Starkok, szóval tuti nincs ezzel vége. Meg ugye ismered a mondást: "Észak nem felejt!" :tef293:

4. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Stark-ház. Én nem látok

Stark-ház. Én nem látok olyant aki átvehetné a Starkok közül a királyság vezetését , bár ott van még Havas Jon de ki tudja hová szaladt el .

5. sax329 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    hát igen kitudja hogy hova szaladt, majd a következ? részb?l meg tudjuk :tef293: remélem,
    denerys nél van az a harcos aki most csatlakozott hozzályuk az vajon mitakarhat mert az nekem nagyon sunyi :tef293:

6. sax329 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ez a rész olyan meg döbbent? volt én szerintem mint mikor Ned Starkot le fejezték.

7. doe / SWZ

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hát egy numerát, mi mást...

Hát egy numerát, mi mást... Sztem Dany-nek se lenne ellenére. :tef161:

8. doe / SWZ

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Jon, mivel fattyú, így sztem

Jon, mivel fattyú, így sztem esélytelen. A következ? esélyes a vezetésre Bran lehetne, de ? is elég fiatal még, így egy pár évet tuti várniuk kell. :tef10:

9. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    A végén még öngyilkosak is

A végén még öngyilkosak is lesznek [video=youtube_share;78juOpTM3tE]http://youtu.be/78juOpTM3tE[/video]

10. sax329 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    tetszik :tef293: ezeket a vidiket nem láttam

11. sax329 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    hát megnéztem micsoda rajongói vannak a sorozatnak, a kilencedik rész amit be linkeltél az egyszerúen ah, énis köbö ígyreagálatmrá tátott szájjal meg döbben? arcal bámúlatm a monitort, legalább nem én vagyok az eggyetlen kaki hasonló képpen reagál az eseményekre,
    én szinte bele élem magam a filmbe, telefon némán, csng? ki kapcsolva, hogy ne zavarjon senki és kezd?dhet a trónok harca na én köbö így készülök neki de mostmár idekell készítenem a zsepit is.

12. doe / SWZ

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Most jut eszembe, hogy pont

Most jut eszembe, hogy pont ezért házasították meg Sansát, tehát nem kérdés, hogy Tyrion fogja vezetni északot. :tef10:

13. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem sok jót nézek ki bel?le

Nem sok jót nézek ki bel?le szerintem északi királyságnak annyi de majd kiderül , 3/10 évadzáró rész lesz és megint vegetálhatunk a következ? évadig .

14. doe / SWZ

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    És megint (már harmadjára) a

És megint (már harmadjára) a 9.rész volt a nagy dobás. Szokatlan, mert az írók általában a fináléra tartogatják a muníciót. Csak ne kéne megint várni 1 évet. :tef10:
    De úgy hírlik, hogy a könyv másik fele majd még nagyobb álleeséseket tartogat.

15. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re:és megint

de igen várni kell ,
    és ismét, majd az évad utólsó részében lesz egy keményebb jelenet sor ,
    ilyen ez a George Martin.

16. sax329 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    valkinek megvan a halál el?tti rész zenéje ha igen szóljon mármint 9.rész nek, mikor az a jtót bezárják és a zene hirtelen meg változik na nekem ez a zene kellene.

17. doe / SWZ

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re

Íme: :tef293:
    [video=youtube_share;zZOQgiBPu4s]http://www.youtube.com/watch?v=zZOQgiBPu4s[/video]

18. sax329 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Megtaláltam a 10. részt de nem találos sehol se hozzá feliraott tud valki benne segíteni hogy lo találok feliratokat hozzá. A google találatait én szerintem ki merítettem.

19. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Trónok harca

Üdv [@sax329] Az van hogy késnem kicsit a magyar fordítással de küldtem egy linket ott figyeld mikor lesznek készen .

Nyersfordítás 70%-on, és egy id?re nekem is itt a vége. Pár óra múlva folytatjuk! Ez volt négy órája .

20. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Trónok harca - 3x10 Az

Trónok harca - 3x10 Az évadzáró felirata elkészült. Végre , a ma esti mozi már megvan :tef293: