Gyere, bébi, megmutatom, ki a meleg!

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2016. október 03..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Zlatan Ibrahimovic hétfőn ünnepli 35. születésnapját. Ebből az alkalomból összegyűjtöttük a Manchester United klasszisának tíz legjobb mondását.

"Egy dolog biztos, a világbajnokságon nem lesz mit nézni így, hogy nem leszek ott" - miután a svédek nem jutottak ki a vébére.

"Most apartmant keresünk. Ha nem találunk megfelelőt, akkor valószínűleg megveszünk egy hotelt" - amikor a PSG-be igazolt, és Párizsban keresett házat a családjának.

"Ha Rooney Párizsba akar jönni, tárt karokkal fogadjuk. De csak akkor tegye, ha hozzá tud szokni, hogy a csapatnak van egy Zlatanja, aki mindig szebb gólokat fog lőni, mint ő" - arra a kérdésre, hogy mit szólna, ha Rooney a PSG-be igazolna.

"Először balra húztam, jött velem, aztán jobbra, akkor is jött velem, majd én újra balra, ő meg elment hot dogért" - arról, amikor hintába ültette a liverpooli Stephane Henchozt.

Amikor megveszel engem, akkor egy Ferrarit veszel. Guardiolának is ezt mondtam, de ő úgy vezetett engem, mint egy Fiatot" - arról, hogy a Barcelona edzője nem tudta megfelelően kezelni őt.

Guardiola és Ibrahimovic - nem volt felhőtlen a viszonyuk

Forrás: AFP

"Egy sérült Zlatan elég komoly problémát jelentene minden csapatnak" - arra az újságírói kérdésre, hogy mennyire érzi majd meg csapata a hiányát.

"Gyere el hozzám, bébi, hozd a nővéredet is, és megmutatom nektek, ki a meleg!" - amikor megkérdőjelezték a szexuális beállítottságát.

Somewhere in the world

IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) által közzétett fénykép, 2016. Júl 11., 10:56 PDT

Interjú:
    Újságíró: Ki nyeri a vébét?
    Ibra: Csak isten tudja.
    Újságíró: Őt nehéz megkérdezni.
    Ibra: Miért? Itt áll önnel szemben.

"Nem akarok király lenni, én az isten leszek Manchesterben" - válasza Cantonának, aki azt üzente neki, hogy Manchesterben csak egy király van, Cantona, de még lehet ő a herceg.

"Semmit. Van neki egy Zlatanja" - amikor arról kérdezték, mit vesz a feleségének születésnapjára.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...