Már hetedik éve alkot egy párt Kis Barbara, a Miss Universe Hungary 2015-ös szépségversenyének második udvarhölgye és az NB I-ben szereplő Gyirmót labdarúgója, Kiss Máté. „Szeretem a focit, hiszen édesapám is évekig erősítette a Győri ETO-t – kezdte a Blikknek a 23 éves modell, aki rendszeresen kijár párja meccseire. – Őszintén szólva nagyon kritikus vagyok vele a meccsek után, mindig elmondom neki, ha nem tetszik a játéka, ha nem látom azt a tüzet, amit elvárok tőle. Általában megfogadja az észrevételeimet, de néha azért előfordul, hogy rám legyint, és azt mondja, nem értek hozzá. Egyébként nagy Real Madrid-drukkerek vagyunk mindketten, és kétszer már volt szerencsénk elutazni Spanyolországba meccset nézni." A Gyirmóttal az NB I-be most felkerült Kiss Máté is támogatja karrierjében barátnőjét, és gyakran elkíséri a szépségversenyekre. „Amikor készül róla egy fotósorozat, akkor azt alaposan átnézzük közösen, melyik kép jó, melyik kevésbé. Ám én általában mindig elégedett vagyok velük. Fontos nekem, hogy kijön a meccsekre szurkolni, ez motivációt jelent a számomra" - mondta a 25 éves játékos. ☀️ BARBARA KIS (@barbrakis) által közzétett fénykép, 2016. Máj 23., 09:57 PDT Kiss Máté volt a 2009-es egyiptomi U20-as vébén az a magyar focista, aki a Csehország elleni nyolcaddöntőben (2-2) akkora gólt szerzett, hogy azt a találatot meg is választották a torna legszebb góljának. Már akkor úgy ünnepelt, hogy Kis Barbarának szívet mutatott. Kiss Máténak nem egyszer sült el a lába, azóta is lőtt már bombagólt: Végül néhány kép még a gyönyörű modellről: Let's block ads! (Why?) Forrás...