Gyógyító Energiák

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' macseklany hozta létre. Ekkor: 2015. július 30..

1. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Nyitott vagy rá vagy esetleg ostobaságnak gondolod?

2. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Emberek hülyítésének. Ez is ugyanúgy megy mint a többi baromság, mert sok a hüly* sajnos :tef10:
    Pár éve én jól elröhögtem ezen az astro show-n meg hasonlón, de 2-3 műsor után már csak az éreztem ez szánalmas, lehúzás, és hogy mennyi idióta van....

3. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Tudod azt mondják :tef293: hozzá értő ember kell aki közvetíti az energiát s neked sem szabad elutasító hozzá állással belekezdeni, ha fogadni szeretnéd a gyógyító energiát. Természetesen nem tv műsorokról beszélek.

4. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hiszek benne. Némileg magam is képes vagyok látni bizonyos dolgokat az emberi test aurájából. Furcsa, hogy főleg a fájdalmat, betegséget és az energetikai hiányt érzékelem kiválóan. Ez is tanulható; sőt tanítják is; nem csak Tibetben hanem magyarországi csontkovácsok és természetgyógyászok (is).

• Like Like x 2
  5. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Igen különböző lépcsőfokok, azaz mester ágak vannak ebből Kecsi.

6. Victory1995 / Torrentező

Kapott lájkok:
    780
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Gyógyító energia? nem tudom h most mire gondoltok ezzel. :/ Mert az olyan h a semmivel gyógyít olyan nincs. de pl. Az a fényes cucc ami kéken meg zölden meg ki tudja milyen színű fénnyel világít na az igaz. Hátfájásra meg a csontra is jó. Nem értek hozzá, így nem tudom. De már az az astro show-s műsor az már hülyeség. De így konkrétan nem tudom h milyen témában beszélgetünk. :tef293:

7. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Gondolom az auralátásra gondolsz és nem a színes lámpákra (bioptron) .
    A gyógyító energiáról lenne szó, reiki ha így jobb. Sok betegség mögött a lelki dolgok állnak.Nagy részben a szervezet meg gyógyítja magát ha megvan hozzá a kellő energia.Ez egy alternatív gyógymód. A gyógyítás nagyjából úgy zajlik hogy a mester aki az energiát közvetíti tenyerét a tested felé helyezi, majd az energia a csakráin át a testedbe áramlik.Kellő melegséget és bizsergetést érzel. Sok módja akad a gyógyításnak hinned kell ebben és befogadni, létezik távgyógyítás is :tef293:

8. Victory1995 / Torrentező

Kapott lájkok:
    780
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ha lelki gondom lenne akkor inkább egy. Fú most nem jut így hirtelen az szembe de dilidokinak is hívják. Na én inkább oda mennék el. XD Hát még ilyet csak nem akar az eszembe jutni XD Na én abba nem hiszek h adja az energiát egy jó beszélgetés a dilidokival sokkal hatásosabb lehet mint egy ilyen semmit mondó tartsd ki kezed maradj csendbe küldöm az energiát csávótól.

• Like Like x 2
  9. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Dili doki? Bemész, elmondod gondod bajod kapsz pár receptet, kiváltod. Elkezdődnek a gondok máris! Beszeded mert ahhh felírta a dokid és az biztos jó. Aha jó 1 hét, 2 hét máris kevés az adag. Viszont jó a kába állapot :tef344: amit kivált a szedése. Tehát növeled az adagod hogy hasson a cucc,mert jó a szarok rá állapot (bocs a kifejezésért) vagy iszol mellé némi kis piát. Észre sem veszed és máris rákaptál!
    Ne feled a lelki problémák, vagy bármi más problémád akad az életben a bogyók sosem fogják megoldani! Mivel az csak tünet kezelés és nem probléma megoldás. Önmagadban kell tisztázni, rendbe tenni a dolgokat, keresni rá megoldást. Dili dokihoz soha ne menj!!! Mert az életedben az csak újabb problémát szül.

10. Victory1995 / Torrentező

Kapott lájkok:
    780
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Na siker most h újra vissza néztem ide eszembe jutott terapeutára gondoltam. Nem tudom h ugyan az e de mindegy a lényeget leírtam az előbb. H inkább ide jönnék mint hogy a semmivel gyógyítson ilyen csakra meg mit tom én mivel.

11. GLOP /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    a Chakra energiát érezni kell.
    Szerintem erre gondoltál,lehet az én véleményeim hibásak.

12. getkidi / Guest

Ostobaságnak tartom

13. Janus / Katalizátor

Kapott lájkok:
    312
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Vonatkoztassatok el a kuruzslóktól. Az emberi test alapvetőleg egy bioelektromos szerkezet, amire hatással vannak a külső sugárzások, energiák. Esetenként testünk nem jól működik, és kívülről is befolyásolható. Nincs ebben semmi varázslat.

14. szappanoskrumpli /

Kapott lájkok:
    26
    Beküldött adatlapok:
    0
    pihenés is gyógyító energia
    annyit hatják az embereket
    hogy nem tudnak újra feltöltődni