Hagyod Magad Meggyőzni Az Újdonságokról?

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Vendég hozta létre. Ekkor: 2015. július 11..

1. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    A technika rohamosan fejlődik. Én még használtam szalagos magnót, hallgattam bakelit lemezeket, és néztem vhs kazetákat. De azt hiszem sokan vagyunk így evvel. Engem az érdekel, használtok e még ilyen berendezéseket, vagy már megszabadultatok tőlük? De ugye sokunkat nem nehéz meggyőzni arról, hogy a vhs-nél jobb a dvd. De mi a helyzet a blury vs dvd konfliktusról? Maradtok a jó öreg dvd-nél, vagy lecserélitek blury-re? Vagy már meg is tettétek? Vagy nem is akarjátok? Esetleg aknátok, de erre most nincsen keret? :tef161: Azt hiszem elég jól körülírtam a témát. Nincs más dolgotok, mint kielégíteni a kíváncsiságom.

2. Kádár Márton /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Csak ha úgy érzem, hogy jó dolog, amúgy nem.

3. GLOP /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hát nagyon nem.

4. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Kielégítem a kíváncsiságod.A hifim márkát nem írok,több cd-és és 2 kazettás, kidobni nem fogom, mert kazetta rész is van benne.Bár az az igazság ki sem lett használva, csak megvettem. A valamikori kazettás magnóm kint küpped a garázsban, ott jó helyen van. Videó lejátszóm kettő van, már évek óta nem használom, de elfér alapon a lakásban tartom. Dvd lejátszóból 3 db van. Kicsit megszállottja vok ezeknek a dolgoknak,sajnos ez jellemző rám.

5. getkidi / Guest

Használok.

6. Janus / Katalizátor

Kapott lájkok:
    312
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ha anyagilag tehetem, szeretem kipróbálni az újdonságokat. Az elsők között volt a gépemben DVD, nagyon élveztem. Egy idő után le is cseréltem VHS gyűjteményemet. Sajnos a cseréknél egy két film lemorzsolódik, mert nem adnak ki mindent az új hordozón. :/. A térhangzás nagy áttörés volt nálam. A Kossuth moziban láttam a Twister-t és az Alien 3-at. Teljesen beleszerelmesedtem. Akkor a THX (7.1) hangszabvány volt a legjobb, így egy ilyen erősítőre gyűjtögettem. A HD TV mellet a Bluray-nek van értelme, főleg ha 3D-s is. :tef344: Ehhez már olyan erősítő kellett, ami tudja ennek a hangrendszerét is. Mostanra csak ebben a formátumban szedek le filmet, kivéve, ha valami nagyon kell és nem adták ki BD-n.

7. balage / Konglomerátor

Kapott lájkok:
    624
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    IT
    Lakhely :
    Valahol Európában
    Én midig kipróbálom az újdonságokat, Asszony szerint kütyübuzi is vagyok, az őrületbe kergetem vele :tef293:
    Egyébként csak azt szerzem meg BluRay-en ami nagyon tetszett, de ettől függetlenül a DVD nem hoz már lázba (vagy BluRay vagy BDRip), ha valamit kiírok, azt is BR-re teszem, ötször annyi fér egy lemezre...

8. szappanoskrumpli /

Kapott lájkok:
    26
    Beküldött adatlapok:
    0
    igen csak nem telik rá