Ünnepi televízós kínálat vár a sportrajongókra december 6-án, ugyanis megnézhetjük a már továbbjutó Real Madridot, ahogy a teljes kudarc elkerüléséért küzdő Dortmundot fogadja a BL-ben. Hasonlóan érdekes meccs lehet az E-csoportból a Liverpool - Szpartak Moszkva, itt még nem dőlt el, ki megy tovább a legjobb 16 közé, de jónak ígérkezik a Sahtar - ManCity összecsapás is. Akit a futball kevésbé érdekel, az a kézi-vb küzdelmei közül válogathat egész nap, de képernyőre kerül vízilabda, jégkorong, röplabda, sznúker és lósport is. M4 Sport 16.45: Női vízilabda ob I, Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics - UVSE 18.00: Labdarúgás, klubvilágbajnokság, Egyesült Arab Emírségek, al-Dzsazira - Auckland City 20.45: Labdarúgás, Bajnokok Ligája, csoportkör, Real Madrid-Borussia Dortmund Sport 1 13.45: Kézilabda, női vb, csoportmérkőzés, Oroszország-Japán 17.45: Kézilabda, női vb, csoportmérkőzés, Németország-Kína 20.00: Labdarúgás, Bajnokok Ligája, csoportkör, Liverpool-Szpartak Moszkva Sport 2 12.00: Lóverseny, futam 17.00: Jégkorong, KHL, alapszakasz, AK Barsz-SZKA 20.30: Kézilabda, női vb, csoportmérkőzés, Brazília-Dánia Sport M 15.15 és 17.15: Lósport, futam Eurosport 1 14.00 és 20.00: Sznúker, Egyesült Királyság bajnoksága, York Digisport 1 18.45: Röplabda, férfi Challenge Kupa, Pénzügyőr - Gazprom-Ugra Szurgut Film Mánia 20.30: Labdarúgás, Bajnokok Ligája, csoportkör, Sahtar Doneck-Manchester City Let's block ads! (Why?) Forrás...