Bulvár Harry Herceg Nemet Mondott Egy Tinédzser Kérésére

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' SuperMario56 hozta létre. Ekkor: 2015. április 07..

1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bár a herceg látszólag laza fiatalember, most Ausztráliában egy rajongó tinédzsert határozottan visszautasított. Pedig csak egy egyszerű kérésről volt szó.

Harry herceg, a néha Diana hercegnő és Károly brit trónörökös fia Ausztráliába érkezett, hogy négy hétig tartó szolgálattal végül befejezze katonai pályafutását. Harry elképesztő népszerűségnek örvend itt is, fiatal lányok tucatjai jelentek meg a Canberrában a repülőtéren, hogy a jóképű - és szingli - herceg egy pillantásra méltassa őket.

Harry herceg Ausztráliában

A herceg méltányolta is jelenlétüket, sikítozásuktól kísérve haladt el fehér, katonai egyenruhájában a lányok előtt, majd a "Vörös hajúak" feliratú táblánál megállt néhány pillanatra, hogy eszmét váltson gyerek sorstársaival. Mindezt roppant oldottan, kedvesen, mosolyogva tette. Egészen addig, míg csak egy tinédzser arra nem kérte, hogy álljon vele modellt egy közös szelfihez.

"Nem - mondta a herceg határozottan. - A szelfi rossz dolog, csak készíts egy normális képet!"

Innen tudjuk hát, hogy Harry herceg szerint a világ szelfi nélkül az igazi. S ha ő mondja, erre akár mérget is vehetünk!

Forrás:http://www.hirado.hu/2015/04/07/harry-herceg-nemet-mondott-egy-tinedzser-keresere/

2. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Valóban igaza van Harry hercegnek. Mindenkinek van egy úgynevezett személyes tere (aurája / én- önköre) amelybe behatolni a legmagasabb fokú illetlenség. Mint tanár mondom: amit én megtehetek (mert elfogadható) - megérinthetem a gyermek kezét (vezessem a tanulásban) vagy hozzányúlhatok tanfelszereléshez. Míg viszont ő ugyenezt nem teheti; pl.: csak akkor foghat kézen, ha én nyújtom karomat (haladás, menet, séta) míg a tanári asztalon lévő dolgokhoz csak akkor nyúlhat, ha elveszi a földgömböt vagy a táblavonalzót. Mindennek meg van a határa és az írott, íratlan szabálya. Mondjuk úgy: biztosan nem nyújtanék kezet a köztársasági elnöknek / ha csak ő nem tenné ezt velem.