Használt fehérneműit árulja Bódi Sylvi

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2018. január 11..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Bódi Sylvi egy ideje elkezdte kiárusítani azokat a ruhadarabjait, amiket már nem hord, és mivel többen is a fehérneműire pályáznak, azokból is elad párat.

"Amióta elindítottam a Facebookos gardróbvásár oldalamat, azóta folyamatosan bombáznak mindenféle kérésekkel. A legtöbben a hadd ne mondjam, milyen bugyijaimra szeretnének licitálni. A első ilyen megkeresésnél nagyon ledöbbentem. De mivel folyamatosan érkeznek a hasonló üzenetek, mára már megszoktam" - írja.

Forrás: VIASAT3

"A nyomásnak viszont nem engedtem. Eddig. De most úgy döntöttem, hogy a keresethez igazítom a kínálatot. Abban bízva, hogy egyszer s mindenkorra leszállnak a témáról. Szóval ma este feltöltöm a Bódi Sylvi gardróbvásár első bugyogó albumát! Valószínű csalódást fogok okozni egyeseknek, de a bugyik nagy része vadonatúj lesz. Persze én továbbra is abban bízok, hogy hölgyek lesznek az új tulajdonosai a fehérneműknek. Mondjuk lesz egy nagyon extra darab. Ha férfi stoppol, esküszöm, hogy az eredeti ár tízszeresét fogom elkérni!" - áll a bejegyzésben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...