Sziasztok! Nem tudom ki, mennyire ismeri, vagy használja a címben említett trackert...de szerintem a legelittebb sporttal folgalkozó tracker. Sport trackerek közül, amelyekkel rendelkezem, ez a No.1. Minden sport megtalálható rajta, tökéletes minőségben. ...de a fényezés után jöjjön a mocskolódás...majd a képernyőbe vertem a fejem, ma mikor beléptem és észrevettem, hogy a jóformán minden tracker oldalon elfogadott utorrent 2.2.1-est BANNolták!!! Ember?! Mi van?! A nagy oldalak (What, nCore és sorolhatnám) mind elfogadják, de nem ezek nem fogadják...miért?! Mi vaaaaan???? És helyette csak használható?! Ne már... Valaki tudna segíteni az oldal által engedélyezett kliensek beállításában (pl: Azureus 4.3.x)?!
Végtére is Darki által felvetett utorrent 3.0 nálam bejövős, mert pl a BittorentsFiles illetve BitItalia trackernél használtam ezidáig Deluge klienst, de most belenézve mindkét oldalon a 3-as verzió is működik! A tulajdonomban lévő további trackerek egyike sem problémázik a 3-asal! Részemről ez a nyerő!
én találkoztam olyan oldallal ahol az egész 3-as sorozatot tiltották és helyette régi elavult klienseket ajánlottak Deluge sokkal több memóriát használ mint az utorrent Deluge-ba nincs statisztika más problémám nem volt vele
Én még nem találkoztam olyan oldallal, ami számítana, és az utorrent 3.0 tiltva lett volna. Én is régebbit használtam, aztán véletlen frissítettem, és akkor több száz oldalt átnéztem, hogy nehogy ráfázzak. Mindegyik engedélyezte ezt a verziót. Tehát én ezt ajánlom. A túl régi sem jó, és bizony az újak sem. Ez volna a tisztes középút. XD De mindenki ellenőrizze az adott oldalon, hogy melyik tiltott, és melyik engedélyezett.