Hd-sportbits Őrültsége

A témát ebben részben 'Tracker Beszélgetések' watsap hozta létre. Ekkor: 2015. augusztus 21..

1. watsap /

Kapott lájkok:
    331
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok!

Nem tudom ki, mennyire ismeri, vagy használja a címben említett trackert...de szerintem a legelittebb sporttal folgalkozó tracker. Sport trackerek közül, amelyekkel rendelkezem, ez a No.1. Minden sport megtalálható rajta, tökéletes minőségben.

...de a fényezés után jöjjön a mocskolódás...majd a képernyőbe vertem a fejem, ma mikor beléptem és észrevettem, hogy a jóformán minden tracker oldalon elfogadott utorrent 2.2.1-est BANNolták!!! Ember?! Mi van?! A nagy oldalak (What, nCore és sorolhatnám) mind elfogadják, de nem ezek nem fogadják...miért?!
    Mi vaaaaan???? És helyette csak
    használható?! Ne már... :tef10: :tef10:

Valaki tudna segíteni az oldal által engedélyezett kliensek beállításában (pl: Azureus 4.3.x)?!

2. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    uTorrent 3.0! Ez az amit mindegyik szeret, korra vagy nemre való tekintet nélkül. :tef161:

• Like Like x 2
  3. watsap /

Kapott lájkok:
    331
    Beküldött adatlapok:
    0
    OK, akkor erre kell átállnom?! :tef161:

4. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    De csak is addig, míg nem érkezik az újabb update :tef161:

5. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Azt a klienst kéne megtalálni ami sehol nincs tiltva, mert ez kezd uncsi lenni már....

6. watsap /

Kapott lájkok:
    331
    Beküldött adatlapok:
    0
    Végtére is Darki által felvetett utorrent 3.0 nálam bejövős, mert pl a BittorentsFiles illetve BitItalia trackernél használtam ezidáig Deluge klienst, de most belenézve mindkét oldalon a 3-as verzió is működik! :tef293: A tulajdonomban lévő további trackerek egyike sem problémázik a 3-asal! Részemről ez a nyerő!

7. zonee / Guest

én találkoztam olyan oldallal ahol az egész 3-as sorozatot tiltották és helyette régi elavult klienseket ajánlottak
    Deluge sokkal több memóriát használ mint az utorrent
    Deluge-ba nincs statisztika
    más problémám nem volt vele

Utoljára szerkesztve: 2015. augusztus 22.
    • Like Like x 2
  8. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Én még nem találkoztam olyan oldallal, ami számítana, és az utorrent 3.0 tiltva lett volna. Én is régebbit használtam, aztán véletlen frissítettem, és akkor több száz oldalt átnéztem, hogy nehogy ráfázzak. Mindegyik engedélyezte ezt a verziót.

Tehát én ezt ajánlom. A túl régi sem jó, és bizony az újak sem. Ez volna a tisztes középút. XD

De mindenki ellenőrizze az adott oldalon, hogy melyik tiltott, és melyik engedélyezett.

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. augusztus 22.
    • Like Like x 2