Hemingway és Lanzafame döntöttek a jövőről

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. június 28..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    A Budapest Honvéd támadója, Davide Lanzafame komoly döntést hozott a jövőjéről: kijelentette, hogy az idei szezonban mindenképpen Kispesten futballozik tovább.

A bajnoki cím megnyerése után terjengtek olyan pletykák, miszerint Davide Lanzafame több csapat érdeklődését is felkeltette, és a klub tulajdonosa, George F. Hemingway sem tagadta, hogy van a pénz, amennyiért mozdítható az olasz támadó. A Kispesten nagy népszerűségnek örvendő 30 éves támadó a tulajdonossal beszélgetett a jövőjéről.

„Azt a megoldást választottuk, ami nekem és a klubnak is a legjobb, vagyis, hogy maradok Kispesten. A Honvédnál jól érzem magam – nyilatkozta Davide Lanzafame a Budapest Honvéd honlapjának.

Davide Lanzafame a következő szezonban is Kispesten futballozik majd

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

„Nagyon boldog vagyok, hogy megnyertük a bajnokságot. A sikerben nagy segítséget nyújtottak szurkolóink, akik fantasztikus hangulatot teremtettek bárhol is léptünk pályára. Ez nagyon sokat jelentett a számunkra, engem személy szerint nagyon megfogott a Honvéd-szurkolók szeretete. Az a célunk, hogy megvédjük a bajnoki címet, és nagyon szeretnénk jól szerepelni a Bajnokok Ligájában" – tette hozzá az olasz támadó, aki az előző szezonban 12 találatot és 6 gólpasszt jegyzett az OTP Bank Ligában.

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa megerősítette a Lanzafamével folytatott beszélgetést és kijelentette, hogy a szezonban semmi szín alatt nem adja el a támadót.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...