Magyar torrent oldalak Dangerous Hírek

A témát ebben részben 'Archívum' Anubis36 hozta létre. Ekkor: 2011. december 17..

1. Anubis36 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Dangerous hírek

Üdv.

Szeretnélek tájékoztatni, hogy a Dangerous - on 2012 január 8-án lezárjuk a szabad regisztrációt, ami azt jelenti, hogy január 8-a után már csak meghívóval lehet bejutni az oldalra. Regisztráció zárás után búcsút mondunk az inaktív, sokszor warnolt és a rossz arányú felhasználóktól. Ha inaktív vagy esetleg rossz az arányod, akkor lépj be az oldalra és javíts az arányodon, hogy január 8-án ne kerülj kizárásra! Ma indul egy feltöltő verseny is, amin értékes tárgynyereményeket lehet nyerni. Részletes információt a versenyr?l a fórumban találhatsz! Valamint Karácsony alkalmából minden felhasználót megjutalmazunk! Hogy mivel? Lépj be Szent este is és majd megtudod! Fokozottan figyeljük a seed elől lelépő felhasználókat is, szóval nem ajánlatos megszökni a seed elől még azért sem, mert ha elérjük a 30000-es peert (csatlakozások számát) akkor minden felhasználót 3 GB feltöltéssel jutalmazunk meg!

Mindenképpen érdemes benézni az oldalra!

Elérhetőség:

http://dangerous.cc/

http://dangertracker.com/

További szép napot és kellemes időtöltést kíván mindenkinek a Dangerous vezetősége!

Azért ez az oldal is lassan-lassan egy közepesebb oldallá növi ki magát.
    Amikor én ide regéltem még pár ezres volt mára meg már 30.000körüli létszámmal fut.
    Gratula nekik, mert szerintem nem rossz kis oldal.... :tef161:
    Egy kis személyes tapasztalat: Kezdőként regéltem hozzájuk és nem értettem még annyira a szabályokat, majd pár nap elteltével a rendszertől warm-ot kaptam, mert többet szedtem le mint amit az arányom engedett volna. Nem nagyon vitték a torit, ezért nem javult a dolog. Újabb pár nap és egy üzenet fogadott az egyik vezetőtől, hogy 1GB-t jóváírt nekem mert úgy már jó az arányom, és mert látja próbálom seedben tartani amit csak lehet!
    Na ez segítőkészség! Egy két nagyobb oldal is példát vehetne... :tef344: