Van aki rezsit fizet, de van aki az egészet magára költi, van aki beszáll a családi kasszába. Te hogyan?
Üdv Nagyon jól beosztom, és még sporolok is a szükösebb időkre hiszen a fizu mellett még önellátó kiskertem is van, és néhány kisebb háziállatom, tyukok, nyuszik .
Szerencsére ez a feladat nem az én vállamat nyomja, hanem a feleségemét. Ő szépen befizeti a rezsit és az egyéb számlákat, a maradékot pedig úgy osztja, hogy az mindenkinek jó legyen.
Hát nekem elöször vannak a fix kiadások: bér, rezsi, autó, garázs stb. és akkor a változó kiadások: kalya, szorakozás, nyaralás stb. Ezek mellett probálok minden honapban egy részét a fizetésemnek megspórolni, ami van hogy sikerül és van hogy nem
Nálunk ez a pénzügy miniszter (feleségem) dolga, aki egy személyben betölt még több miniszteri, illetve elnöki pozíciót. A fenti sorokból is kitűnik hogy én a nép "zseb"pénz nélkül tengetem életem. Tehát aki segíteni akar rajtam ne habozzon, kérje a számlaszámom és utaljon bátran! Így a lehető legjobb módon szabadul meg felesleges kilóitól.
Én ösztöndíjat kapok. Tehát itthon nem kell semmibe se adnom. És helyette nem kapok zsebpénzt nekem az a zsebpénzem. Úgy osztom be h nem veszek rajta semmi hülyeséget csak ami fontos és ténylegesen kell is. pl. ruha néha édesség kaja és hétvégente pia. Átlagosan ezekre a fontos dolgokra költöm.
Leginkább úgy,hogy én megkeresem,a feleségem pedig beosztja és nagyon jól csinálja.Én nem tudnám úgy beosztani ahogy ő.),9
Általában a fizetésenből 50ezret leadok itthonra rezsi-kaja ilyesmi, 25ből megtankolok, kb 30at elköltök (vacsora, koncert ilyesmi) a többit meg elteszem...
"Csak nézlek ne félj, meg sem érintelek, Gondolkodom, semmi mást nem teszek." Na ezt a dalt énekelgetem, reggel, délben és este.