Bizonyára tudod, hogy hétvégén 40° közeli, (helyenként el is éri) lesz a hőmérséklet, mivel fogod tölteni a hétvégét?
péntek szombat medence mellet voltam de nem tudom h ti hogy vagytok vele de medence mellet szerintem nehezebb elviselni a meleget mint a hűvös házba. Péntek szombat szabad strandon mivel egész nap úgy se lehetsz a vízben úgy hogy még ott is izzadsz meleged van leégsz (Én hülye nem használtam naptejet) Otthon a hűvös házban na ott pont nem volt ilyen gond vagy is ma. Kellemesebb az idő idebent mint vízközelbe.
Egyetértek Victory1995 véleményével! Tegnap szobámban 29 fok volt - ma 30C Horgász vagyok: - a víz visszaveri a napsugarakat (és a hőt is) - hűvösebb a szoba, mint a parti-szeles tó Strand? Amennyiben van közepes- vagy hideg vize.
Tuti, hogy itthon fogom tölteni / nem csak a hétvégét: az egész hetet /. Rengeteg kerti munka van még hátra. Szőlő "pót-kötözése" # elsőre nagyon sok tőkén rosszul csináltam. Kapálás: szőlő és krumpli. Locsolás (szőlő és krumpli, szamóca). Gyomlálás: szamóca.