Az áprilisban súlyos térdsérülést szenvedett Zlatan Ibrahimovic be akarja fejezni mindazt, amit elkezdett a Manchester Unitednél. A svéd csatár tavaly triplázott a Uniteddel (Európa Liga, Ligakupa, Community Shield), de az Anderlecht elleni EL-meccsen elszakadt a térdszalagja, így ki kellett hagynia a szezon döntő szakaszát. Nyáron lejárt a szerződése, szabadon igazolhatóvá vált, mégis hosszabbított, ésállítólag decemberben már vissza is térhet a pályára. Ibrahimovic decemberben térhet vissza Forrás: AFP/Ian Kington „Az első szezonom nem úgy ért véget, ahogy akartam, vagy ahogy a szurkolók akarták. Most a Premier League megnyerése a célom. Csak ez lebeg a szemem előtt. Megmondtam, visszatérek, hogy befejezzem, amit elkezdtem" – nyilatkozta a játékos a SkySportsnak. „A sérülés után könnyebb volt azt mondanom, hogy visszatérek. Szeretem a kihívásokat. Az emberek azt mondják vége, túl öreg vagyok, de ezek a hangok végigkísérik a pályafutásomat.Úgy fogok innen távozni, ahogy megérkeztem. Úgy, ahogy én szeretnék. Ha a vízen kell járnom, azt is megteszem. Let's block ads! (Why?) Forrás...