Időutazás Először is visszamennék az időben egészen az őskorba, szeretném megtapasztalni a teljesen szabad és primitiv életet a maga nehézségeivel együtt. Nehéz élet lenne, viszontagságos, de a természet mindig adja az élet lehetőségeit . Jajj...egyedül nem vágnék bele semmiképp Egy bátor és erős fiut vinnék magammal.
Jelenleg is időutazok Tisztelt klarensz és Dark Angel! Az időhullám (időáram) csúcsán a múltból a jövő felé. Velem szemben olyan elemi részecskék haladnak a jövőből a múltba, amelyek nem krononok (időrészecskék) hanem ellenkező töltésű szubatomi részecskék. Állítólag nem csak kvantumok. Talán kvarkok, nüonok, stb. Tehát az időutazás lehetséges. Az "ellenidőáramlatot" kell meglovagolni hozzá. Szívem szerint a világegyetem kialakulását (Ősrobbanás) nézném meg. Már is logikai paradoxont írtam! Amennyiben: nincs tér / anyag / akkor idő sem létezik. Ráadásul ezt a nagy bummot valószínűleg nem élhetném túl. Viszont érdekes esemény - valószínűleg ezt csak a Világegyetem összeomlása múlja felül. Ez szintén paradoxon lenne részemről... hova mennék vissza? Igaz / időutazással vissza a meglévő Világegyetembe. Jó a felvetés - örülök neki!
Elösszőr visszamennék pár hetet megnyerni azt az 5 milliárdot, aztán visszamennék és elvenném Kurt Cobaintől azt a kurva fegyvert... Majd megakadályoznám az Örmény népírtást, és Trianont, majd elmennék a jövőbe, letorrentezném az összes általam kedvelt sorozat összes részét, és valami bivaj számítógépet vennék, majd hazatárnék és örökre megsemmisíteném az időgépet...
Megpróbálnék hátráltatni 1-2 technológiát, hátha a mai napi idiotizmusoknak kicsit gátat tudnék szabni.
Ha tehetném akkor visszamennék múlt hét keddre amikor a közeli Tescoba vásároltam.Oda mennék a friss húsos pulthoz és én venném meg az utolsó négy darab csirke far-hátat az idős néni elől és nem ő énelőlem....hahahaha
Úgy döntöttem: - nem akarok időutazó lenni - a múltat megváltoztatni: nem lehet - amennyiben megváltoztathatnánk a múltat: "- No fate!" / Terminator I Szabad fordítás helyett a pontos jelentés: "- A jövő végleges? Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!" A lényeg a rejtett tagmondat: "- A jövő végleges?"
Okés Kecsi. Akkor a jövőbe utaznék és az ottani lottó számokat nézném meg. Nekem aztán mind1 XD És nem lesz terminátor korszak belőle. Mivel a jövőt nem lehet megváltoztatni. Mert nem létezik.
én elmennék a jövőbe de mindég csak egy napot és megnézném mi történt és utánna vissza...másnap meg okosabb lennék mindenkinél mert az aznapról mindent tudnék....
Bocska, de Victory1995 számára egy fizikailag igazolt tényt írok le: - tachyon olyan elemi részecske, amely nem rendelkezik tömeggel, sebessége megegyezik a fényével, időkvantuma viszont ellentétes jelen anyagi részecskéinkével: - (mínusz) - a jövőből áramló (elvileg még meg nem született anyag) krononokkal (időrészecskék) rendelkező elemi részecske - létezésére köztes bizonyítékaink vannak részecskegyorsítók gázplazmájának ütköztető terét körbevevő nehézvíz ágyban lezajlott "villanások" nyomán az anyagi és nem anyagi térben Tehát elvileg a jövővel szemben utazunk, amely velünk szemben áramlik visszafelé. Ezen az alapon működik a jövőbe látás. A múlt bevégeztetett. A jelen a múltból ível át a jövőbe és a jövőből halad visszafelé. A jövő elvégeztetett. Az időfizikánál jelenleg nincsen bonyolultabb tudomány!
Vissza a jövőbe, mint a filmben is Noh de komolyra fordítva a szót arra azért kíváncsi lennék ahogy a szüleim anno egymásba botlottak. .
Először is elmennék a jövőbe és megnézném, hogy a lottót manipulálják-e! Aztán a múltba, beköpném Júdást és megkérném Jézust, hogy lisztet változtasson kokainná!. Sokat!
A jövőből mindenkit a saját halála érdekel. Mondjuk úgy: "- Ha tudnám, hogy hol fogok meghalni, akkor sosem mennék oda!"-effektus. Mivel saját sorsommal és halálommal némi ideje már teljesen tisztában vagyok, ezért ez a dolog már egyáltalán nem érdekel. A Világegyetem vége sem - hisz oly messze van. Akkor kérdezhetnétek jogosan, hogy mi az ami egyáltalán kíváncsivá tesz a jövőből? Lotto 5-ös nyerőszámok, TOTO 13+1 tippjei? Egyáltalán nem! Valami olyasmi, amivel még mágiámmal sem látok bele... Ki lesz gyermeke(-m / -im) anyja és utódaim milyenek lesznek? Csak ennyi és más semmi! Ezt szeretném látni és tudni, hogy boldogan haladhassak előre a jövőbe (vagy sem... ha nem tetszik: másképpen cselekedjek!).
Mátyás királyt szeretném megismerni és Einsteint is. Einstein állítólag "bebizonyította", hogy az időutazás lehetséges. Aki tudja, hogyan, az légyszi árulja már el. .
Keress fel egy fekete lyukat és vagy mellette (gravitációs kútjának határvonalán, a "kék eseményhorizont" haladj el) de állítólag (nem bizonyított!) repülj át rajta /keresztül/ a neutrínó ellentétes időárammal szemben. Amennyiben ez nehézkesnek tűnik: végy egy atomtöltetet vagy részecske gyorsítót amelyek energiája pontosan elegendő arra, hogy szubatomi részecskéidet "visszalökje" a múltba vagy jövőbe. Sajnos az visszaúthoz a túloldalt is kell lennie agy ciklotronnak. Úgy vélem, hogy ami mindenkit érdekel / de nem érjük meg / a Világegyetem összehúzódását vagy szétrobbanását nézném meg. Teoretikus téma. Helyes válasz esélye nullához közelít. A Terminator tudja, mert ő képes az időutazásra velünk ellentétben visszafelé is.