Bulvár Íme, Egy Újabb Gigadekoltázs - Napi Kardashian Rovatunk

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' SuperMario56 hozta létre. Ekkor: 2015. március 28..

1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nagyon büszke dús kebleire az örmény szépség, más magyarázat nincs a dekoltázsmániájára.

Kim Kardashian gőzerővel forgatja realityjük újabb részeit, szemmel látható, mennyire elfoglalt a magamutogató szépség. A megerőltető ruhapróbába szerintünk Kim nem fog beleszakadni, míg neki ez nagy meló, addig másoknak csak móka és szórakozás. Mivel a híres Kardashian lányoknak a testük a márkájuk, nálunk valószínűleg komoly erőbedobást igényel a figyelem fenntartása és a minőségi romlás elkerülése.

Kimnek a ruhapróba is munka. (Fotó: Instagram)

Éppen ezért örvendeztetett meg bennünket egy újabb gigadekoltázzsal a celeb, nehogy egy nap ne róla szóljon minden szalagcím. A cél szentesítette az eszközt, ismét bejött a mellbedobás! Barna, mélyen kivágott, szegecses bőrruhája minden lényeges idomot kiemelt, ami miatt Kim igazi ikon - legalábbis szerinte.

Azért az mindenképp figyelemre méltó, hogy Kardashian számára nem létezik olyan családi tragédia, mint halált okozó karambol, nemátalakító-műtét, vagy akár az, hogy saját testvére nevezi gyakorlatilag számító, kegyetlen dögnek - ami meg tudná akadályozni a napi kebeladag-posztolástól.

Forrás:http://www.hirado.hu/2015/03/27/ime-egy-ujabb-giga-dekoltazs-napi-kardashian-rovatunk/

2. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Jesszusom!
    Esküszöm, hogy ennyire műszőke-celebet még életemben nem láttam!
    Jól néz ki?
    Kinek a pap, kinek a pané - nekem a lánya... effektus.
    Amennyiben régi szép kommunista szokás szerint bemutatná azt is, ami a bikini alsójában leledzik:
    - sem érdekelne
    - jó test? / láttam már párat - aprócska hibákkal. Talán a szemölcs vagy a veseciszta és mióma itt, imitt amott csak aprócska hátrány. Gyermeket nem tud szülni...
    Akkor miről is beszélünk?
    Egy gigabálvány, aki nagyjából a 31-es úton Jászapáti és Jászjákóhalma között napi nulla kuncsaftot szerezne.
    Nekem nem az esetem?
    Kinek az?
    Talán jól 'tévedek' ez ügyben!

3. zonee / Guest