Jobb, Ha Tudja: Megbuherálják A Telekom Internetszolgáltatását

A témát ebben részben 'Hírek!' Adanisz hozta létre. Ekkor: 2015. október 20..

1. Adanisz / Dark Angel kis kedvence :)

Kapott lájkok:
    345
    Beküldött adatlapok:
    0
    Az eddig alkalmazott nyilvános IP-címről privát IP-címre állítja át az otthoni előfizetéssel rendelkező ügyfeleit a Magyar Telekom. Bár ezzel a biztonságot is növelik, néhány népszerű szolgáltatás használhatatát is akadályozhatja vagy ellehetetlenítheti változás. De vissza lehet csináltatni.

Forrás

2. balage / Konglomerátor

Kapott lájkok:
    624
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    IT
    Lakhely :
    Valahol Európában
    "Remek"...ez az aktív torrentezést biztos hazavágja, még jó, hogy vissza lehet állni publikus IP-re (már ameddig)...

3. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Legjobb lenne a Telekom is lehúzná magát a...

4. balage / Konglomerátor

Kapott lájkok:
    624
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    IT
    Lakhely :
    Valahol Európában
    Ezzel maximálisan egyetértek. Kár, hogy nálunk nincs más opció, egy digi-t el tudnék viselni...

• Like Like x 2
  5. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Igen elhiszem, mindegyiknek szolgáltatónak van előnye hátránya. Majd miután az ember alávési a kiba szerződést, jönnek azzal hogy mégsem tudják az ígért sebességet biztosítani, mert hát a lefedettség. S akkor ne nyíljon ki a bicska az ember zsebében.

6. balage / Konglomerátor

Kapott lájkok:
    624
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    IT
    Lakhely :
    Valahol Európában
    Naigen. Mondjuk nekem a sávszéllel nincs gondom, 50/5-t ígértek, bőven hozza is, 6-7MB/s jön le, 6-700KB/s megy felfelé (kábelnet). Viszont rugalmatlan, hazug banda a T, ugyanazon a dróton digitális kábelTV van, annó lehetett max 3 dekódert bérelni. Akkor csak egyet kértem, egy éve próbálok egy másodikat kérni, már nem lehet homályos "technikai okok" miatt, ha több dekódert akarok, álljak át IPTV-re. Erre nincs semmilyen technikai ok, nekem meg nem kell IPTV 1 mert szutyok, 2 mert nem azért fizetek ilyen netet 3 mert kényelmesebb kapcsolgatni ha a TV-ben van benne a dekóder kártya (a dobozuk meg porosodik a szekrényben) mint ha a dobozt kapcsolgatom. A honlapjukon nincs is már fent a kábelTV, izomból akarnak mindenki IP-re átnyomni...

7. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    És a legszebb az egészben hogy más nyelvet beszél mindegyik, mert az egyik szerint ha az ember visszaáll kábel tv-re, egy lakás elbír 3 boxot. A szerelő teljesen mást mond, viszont ha ismét felhívod a szolgáltatót, egy újabb arccal kerülsz épp kapcsolatba, aki váltig állítja hogy 1 lakás max 2 box. Legalább beszélnének össze, akkor legalább mindegyik ugyanazt mondaná 1 dologgal kapcsolatban. De hülyék ahhoz hogy kommunikáció legyen köztük. Letudják az embert annyival hogy biztos tanulóval beszélt? Miért nem hallgatják végig a rögzített hangfelvételt?

• Like Like x 2
  8. zörgőfürge /

Kapott lájkok:
    684
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Aki teheti,váltson szolgáltatót!Én is voltam ott és alig vártam a hűségidő véget!Azóta másnál vagyok és például a ugyan annyi pénzért 5-ször gyorsabb lett a netem és még csak nem is akadozik.Sokkal jobb,mint az a szar!(bocs)

9. balage / Konglomerátor

Kapott lájkok:
    624
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    IT
    Lakhely :
    Valahol Európában
    macseklany: egyszer eljutottam odáig, hogy telefonon megrendeltem a plusz kábel TV boxot (csak a kártya miatt ahogy írtam), fel is vették a rendelést, majd hozzák. Már kezdtem örülni. Erre másnap felhívnak, hogy ja bocs, mégse....,.,
    zörgőfürge: jó lenne, de sajnos nálunk csak T van. Megrendelhetném ugyanezt mástól, de az csak még jobban komplikálná a dolgokat, a háttérben akkor is T lenne :tef10:

• Like Like x 2