Az eddig alkalmazott nyilvános IP-címről privát IP-címre állítja át az otthoni előfizetéssel rendelkező ügyfeleit a Magyar Telekom. Bár ezzel a biztonságot is növelik, néhány népszerű szolgáltatás használhatatát is akadályozhatja vagy ellehetetlenítheti változás. De vissza lehet csináltatni. Forrás
"Remek"...ez az aktív torrentezést biztos hazavágja, még jó, hogy vissza lehet állni publikus IP-re (már ameddig)...
Igen elhiszem, mindegyiknek szolgáltatónak van előnye hátránya. Majd miután az ember alávési a kiba szerződést, jönnek azzal hogy mégsem tudják az ígért sebességet biztosítani, mert hát a lefedettség. S akkor ne nyíljon ki a bicska az ember zsebében.
Naigen. Mondjuk nekem a sávszéllel nincs gondom, 50/5-t ígértek, bőven hozza is, 6-7MB/s jön le, 6-700KB/s megy felfelé (kábelnet). Viszont rugalmatlan, hazug banda a T, ugyanazon a dróton digitális kábelTV van, annó lehetett max 3 dekódert bérelni. Akkor csak egyet kértem, egy éve próbálok egy másodikat kérni, már nem lehet homályos "technikai okok" miatt, ha több dekódert akarok, álljak át IPTV-re. Erre nincs semmilyen technikai ok, nekem meg nem kell IPTV 1 mert szutyok, 2 mert nem azért fizetek ilyen netet 3 mert kényelmesebb kapcsolgatni ha a TV-ben van benne a dekóder kártya (a dobozuk meg porosodik a szekrényben) mint ha a dobozt kapcsolgatom. A honlapjukon nincs is már fent a kábelTV, izomból akarnak mindenki IP-re átnyomni...
És a legszebb az egészben hogy más nyelvet beszél mindegyik, mert az egyik szerint ha az ember visszaáll kábel tv-re, egy lakás elbír 3 boxot. A szerelő teljesen mást mond, viszont ha ismét felhívod a szolgáltatót, egy újabb arccal kerülsz épp kapcsolatba, aki váltig állítja hogy 1 lakás max 2 box. Legalább beszélnének össze, akkor legalább mindegyik ugyanazt mondaná 1 dologgal kapcsolatban. De hülyék ahhoz hogy kommunikáció legyen köztük. Letudják az embert annyival hogy biztos tanulóval beszélt? Miért nem hallgatják végig a rögzített hangfelvételt?
Aki teheti,váltson szolgáltatót!Én is voltam ott és alig vártam a hűségidő véget!Azóta másnál vagyok és például a ugyan annyi pénzért 5-ször gyorsabb lett a netem és még csak nem is akadozik.Sokkal jobb,mint az a szar!(bocs)
macseklany: egyszer eljutottam odáig, hogy telefonon megrendeltem a plusz kábel TV boxot (csak a kártya miatt ahogy írtam), fel is vették a rendelést, majd hozzák. Már kezdtem örülni. Erre másnap felhívnak, hogy ja bocs, mégse....,., zörgőfürge: jó lenne, de sajnos nálunk csak T van. Megrendelhetném ugyanezt mástól, de az csak még jobban komplikálná a dolgokat, a háttérben akkor is T lenne