A Vodafone és a Telenor jóváírja a franciaországi roamingot a nizzai merénylet hatására, tízezer forintig ingyen hívhatják szeretteiket a Franciaországban tartózkodó magyar ügyfelek. Bruttó 10 ezer forintot ír jóvá Franciaországban roamingoló ügyfeleinek a Vodafone és a Telenor a nizzai események miatt. Így aki nem tudná, jól vannak-e a szerettei, vagy segítséget kérne, díjmentesen tud telefonálni. A Vodafone-nál ez a július 14-én 19 órától, július 15. 10 óráig tartó hívásokra és smsekre érvényes. A jóváírás a Magyarországra és Franciaországon belülre indított hívásokra, valamint a Franciaországban fogadott hívásokra vonatkozik - közölte a Vodafone Magyarország pénteken. Emellett SMS-t is lehet küldeni, ez utóbbi akkor különösen hasznos, ha leterhelt a hálózat. A Telenor azoknak a kártyás és számlás ügyfeleknek írja jóvá utólag az összeget, akik 2016. július 14-én 20:00 és 2016. július 15-én 20:00 között francia hálózatot használva hívást fogadtak vagy kezdeményeztek. A Telekom sajtóosztályát kerestük azzal kapcsolatban, hogy most is terveznek-e hasonló kedvezményt adni a terrortámadás területén tartózkodó ügyfeleiknek. Amint tájékoztatást adnak, cikkünket frissítjük. KAPCSOLÓDÓ CIKKEK This entry passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Recommended article from FiveFilters.org: Most Labour MPs in the UK Are Revolting. Forrás...