Jóváírják a nizzai roamingot a szolgáltatók

A témát ebben részben 'Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2016. július 15..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem

A Vodafone és a Telenor jóváírja a franciaországi roamingot a nizzai merénylet hatására, tízezer forintig ingyen hívhatják szeretteiket a Franciaországban tartózkodó magyar ügyfelek.

Bruttó 10 ezer forintot ír jóvá Franciaországban roamingoló ügyfeleinek a Vodafone és a Telenor a nizzai események miatt. Így aki nem tudná, jól vannak-e a szerettei, vagy segítséget kérne,
    díjmentesen tud telefonálni.

A Vodafone-nál ez a július 14-én 19 órától, július 15. 10 óráig tartó hívásokra és smsekre érvényes. A jóváírás a Magyarországra és Franciaországon belülre indított hívásokra, valamint a Franciaországban fogadott hívásokra vonatkozik - közölte a Vodafone Magyarország pénteken. Emellett SMS-t is lehet küldeni, ez utóbbi akkor különösen hasznos, ha leterhelt a hálózat.

A Telenor azoknak a kártyás és számlás ügyfeleknek írja jóvá utólag az összeget, akik 2016. július 14-én 20:00 és 2016. július 15-én 20:00 között francia hálózatot használva hívást fogadtak vagy kezdeményeztek.

A Telekom sajtóosztályát kerestük azzal kapcsolatban, hogy most is terveznek-e hasonló kedvezményt adni a terrortámadás területén tartózkodó ügyfeleiknek. Amint tájékoztatást adnak, cikkünket frissítjük.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

This entry passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.
    Recommended article from FiveFilters.org: Most Labour MPs in the UK Are Revolting.

Forrás...