2014. 04. 07. 14:34 A március 29-e óta Budapesten tartózkodó Jude Law nem bujkál annyira a nyilvánosság elől, mint például Keanu Reeves tette, amikor itt forgatott: a brit színész a Gresham-palota főbejáratán át közlekedik ki-be, és simán elmegy egyedül sétálni, amikor úgy tartja kedve. Legutóbb április 4-én kapták le, amikor éppen szakadt farmerdzsekiben kilépett a hotelből, és beült a rá várakozó autóba. Jude Law távozik a Gresham-palotából április 4-én Forrás: MTI/Kallos Bea A Bors munkatársai még videót is készítettek a sztárról: április 1-jén este a Sas utcában futottak össze vele, és kaptak tőle autogramot. Law a Spy című kémkomédia forgatása miatt van nálunk, amelyben egy dörzsölt titkosügynököt alakít Melissa McCarthy és Jason Statham partnereként. Jude Law Forrás: MTI/Kallos Bea http://www.origo.hu/filmklub/blog/k...-fotok-a-budapesten-forgato-jude-law-rol.html
) Lám-lám a szépfiu , kendőzetlenül ,egyszerüen csak egy farmerben és nem bujkál...mennyire szerettem volna látni élőben is )