Kajak-kenu vk: Suba Róbert ezüstérmet szerzett

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. május 26..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Suba Róbert ezüstérmet szerzett a parakenusok férfi KL1-es kategóriájában a szegedi kajak-kenu világkupa pénteki versenynapján.

"Második hely, nagy szél, szinte minden megismétlődött, amit Rióban átéltem" - mondta a döntő után a tavalyi paralimpia második helyezettje, aki ezúttal a francia Remy Boulle mögött ért be másodikként.

Suba Róbert úgy fogalmazott: nem elégedett, mert edzőivel közösen keresik annak a módját, hogyan tudna javítani.

Suba Róbert hiába lett második, nem elégedett

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"A legsérültebb kategóriában a szél hatványozottan hátráltat, instabillá teszi a hajót, és nem tudom azokat a technikákat alkalmazni, amelyeket szoktam. A rajtom is gyenge volt. Persze amikor már van lendülete a hajónak, akkor képes vagyok stabil lenni és feljönni" - mondta.

A paraversenyek már csütörtökön elkezdődtek a Maty-éri pályán, a VL2-esek fináléjában Tóth Julianna a negyedik lett, míg pénteken a KL2-esek versenyében a paralimpikon Varga Katalin az ötödik helyen zárt.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...