A birtoka felett lebegő drónt lőtte szilánkokra egy nő Virginiában. Azt hitte, hogy lesifotósok próbálják a szomszédban lakó színészt, Robert Duvallt lencsevégre kapni. Egy jól célzott lövéssel semmisített meg egy drónt Virginia államban egy 65 éves nő. Jennifer Youngman elmondása szerint épp a vasárnapi istentiszteletből ért haza, majd elkezdte tisztogatni lőfegyverét a tornácon. A hölgy két férfit látott, akik valamilyen asztalt állítottak fel az utcán. Éppen a fegyvert pucoltam ki, amikor egy rezgő hangot hallottam - nyilítkozta. "Valami épp átrepült a birtokom felett". Mivel gyerekkora óta sokszor ment vadászni, nem volt gondja a célzással és lövéssel. "A drón előbb eltűnt a fák felett, majd öt-hat perccel később megint elkezdett zümmögni. Megtöltöttem a fegyvert, majd a repülő tárgyra szegeztem. Nem tudom, hogy csak elvesztették a kontrollt, vagy direkt így irányították, de 8-9 méter megasságban berepült a légterembe, ott lebegett, én pedig darabokra lőttem. A birtok felett repült, a nő lelőtte Forrás: AFP/2016 Getty Images/Drew Angerer Ekkor a pilóták elkezdtek felé közeledni, ő viszont figyelmeztette őket, hogy a rendőrség már úton van, erre azok távoztak a helyszínről. A helyi hatóságok közölték, hozzájuk nem érkezett bejelentés a történtekről. A nő elmondta: a szomszédja Robert Duvall színész (Keresztapa, Hálózat), szerinte őt akarta lefilmezni a paparazzi. Az elmúlt 15 hónapban ez már a harmadik eset, hogy fegyverrel lőnel le egy drónt, korábban Kentuckyban és Kaliforniában történt ilyen. Hihetetlen nagyik A drónlövészetnél is komolyabb tettet hajtott végre egy 75 éves nyugdíjas Örményországban, aki színesfém keresése közben egy optikai kábelt vágott kapával ketté.Ugyan véletlenül vágta el a Grúzia és Örményország közötti kábelt, mégis az egész országban leállt az internet. További cikkek Let's block ads! (Why?) Forrás...