rengeteg szemét van a kérések között szabályzatba ütköző tiltott kérések szerinted csak azt tesztelik hogy elolvastad-e a szabályzatot vagy ennyire nem érdekel senkit?
Én nem hanyagolom. Ha van határozott szándékom és nem találom bátran beteszem kérésbe. Ami pedig ezek szabályozását illeti szerintem oldaltól függ.
Üdv. Melyik oldalra gondolsz? De míg megjön a válasz, mesélek egy történetet. Jártam már úgy a diablón, hogy olyan kérést teljesítettem, ami tiltott anyag volt. XD Továbbá volt, hogy dupláztam, mert arra alapoztam nem kérné a kérő, ha már fenn van. A tanulság: Az emberek komplett idióták, tehát mindig ellenőrizzétek meg van e az adott anyag, vagy nem sért e szabályt XD
Dark Angel beletrafáltál pár kérést teljesítettem és olyan kérések voltak kitéve amik nem jelentek meg vagy a szabályzat tiltotta vagy ingyenes És van egy nagyon fura eset amiről nem tudtam eldönteni hogy teljesítsem-e a kérést A Játék eleinte fizetős volt később ingyenes lett. Ingyenes programot úgy tudom nem szabad feltölteni ezért inkább nem töltöttem fel pedig megtaláltam egy régi változatát az interneten Daylight release készítő vagy csak lopkodják más csoportok munkáit? Ha lopják még egy indok hogy ne foglalkozzak vele Ezzel a névvel sehol sem találkoztam.
A kérések néha nagyon nehezek. Azért teszik fel őket, mert teljesítésükhöz sok oldalon kell fent lenni. "Beszerzésük" gyakorta majdnem lehetetlen!
Valóban vannak nehéz kérések, de a többségük nem az. Én régen bónuszfejében teljesítettem kéréseket. És többnyire válogattam a kérések között. Ami jól tejelt, arra rámozdultam és előástam. Rengeteg kérés érkezik be az aktívabb oldalakra. Gondolom a staff-nak sincs rá elég embere, hogy mindet ellenőrizze. Ugye mi feltételezzük, hogy a kérés helyes, hiszen nem lenne ott ha nem így lenne. Jóhiszeműen teljesítjük, és mi faragunk rá. Ez sokak kedvét elveheti. Nem elég, hogy megkeressük, és feljöttük az adott anyagot, még ellenőrizzük, hogy a tagnak helyes a kérése, mert ha nem, minket vesznek elő. Na én ezért hagytam fel evvel. Elég időigényes egy kérés teljesítése, pláne ha még a staff munkáját is te végzed.
Egyszer megfogadtam már, hogy "tudom"-mal nem kezdek mondatot. A kérésekkel néha az a legnagyobb baj: akkor lehet őket teljesíteni (mondjuk úgy: rangsorolást / ki - miért - mikor - milyen 'torrent-empire.me' rangban kérte és kitől?) amikor azokat lehet teljesíteni. Hívj meg a µBit oldalra! "Hiba! Hibás név vagy jelszó!" Ma még kitalálom...
Volt egy oldal ahol kértem egyszer zenét, nos bár megérkezett az űzi arról hogy a kérésem teljesítve, viszont semmit nem találtam arról a féltöltésről, ami ugye teljesítve lett.