Kérdés egyszerű.Szóval hova?Disco,bálok,retro partik?És milyen gyakran jártok szórakozni,kiengedni a gőzt egy kicsit,ellazulni beszélgetni a barátokkal,ismerősökkel?
Ritkán járunk...tudod úgy jártunk...hogy a bártok is kimentek dolgozni...és ritkán vannak együtt itthon...de ha megesik, akkor a fiúk szeretnek elmenni szaunába ....én utálom hihi....egy vacsit csinálok......és jó hosszasan elbeszélgetni...valami ital mellett.... a régi emlékek még mindig felelevenednek
Ez is egy jó kikapcsolódási forma! Én sajnos elég ritkán megyek,pedig jó lenne többször.Szereted a Star Wars filmeket? Nemsokára jön a VII.Megnézed moziban?
Változó ,de én a házibúli koncepciót szeretem ! [media]https://www.youtube.com/watch?v=GqrwrLrcQvY[/media]
Hát sajna már nagyon régen voltam,úgy istenigazából szórakozni! De nem bánom,mert mindent pótól az,hogy egy nagyszerű család vesz körűl!
Ezzel én is így vagyok!Megboldogult legénykoromban minden hétvégén nyomattuk a bulikat és úgy érzem,hogy kivettem a részem a bulizásból,de mára nekem a család a buli és imádom azt a zsongást ami minden nap körbe vesz és ezt nem cserélném el semmire!