Tizenkét siker után megszakadt az amerikai Mikaela Shiffrin győzelmi sorozata a női alpesi sízők világkupájában, miután kiesett a keddi műlesikló versenyen, Zágrábban. Az összetett vk-ban éllovas versenyző legutóbb több mint négy évvel ezelőtt, 2012. december 29-én, az ausztriai Semmeringen esett ki legerősebb számában, melyben azóta olimpiai és kétszeres világbajnok lett. "Sajnálom az esetet, de nem aggódom, mert tudom, hol hibáztam. Egy bukkanó megdobta a léceimet, emiatt estem ki" - mondta a történtek után a 21 éves Shiffrin, aki legutóbbi kiesése óta egymás után 34 műlesikló versenyen ért célba. Mikaela Shiffrin Forrás: AFP/Erich Spiess Az amerikai a legutóbbi 12 világkupa-futamon, amelyen rajthoz állt, egyaránt győzött: tíz műlesikló elsőség mellett két óriás-műlesiklást is nyert ez idő alatt. A zágrábi versenyen a szlovák Veronika Velez Zuzulova nyerte az első futamot az osztrák Bernadette Schild és a svájci Wendy Holdener előtt. A második futamot 16.15-kor rendezik. This article passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Recommended article: The Guardian's Summary of Julian Assange's Interview Went Viral and Was Completely False. Forrás...