Kiírták a Barátok közt egyik fontos szereplőjét, szomorú is lett

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2018. január 25..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem

Kiírták a Barátok közt-ből a dr. Mórocz Emíliát alakító Sztárek Andreát, szerinte azért, mert túl öregnek tartották.

A dr. Mórocz Emília börtönpszichológust alakító Sztárek Andrea a Story magazinnak mesélte el, hogy a Barátok közt-ben már nem sokáig láthatják a nézők.

"Behívatott a két producer, és azt mondták, hogy Emília elmegy messzire, mert kap egy állást. Nem indokolták, de tudom, hogy fiatalítják a sorozatot, így én, mint öreg, kikerülök. Kiírtak, mert öreg vagyok" – mondta az 57 éves színésznő:

Sztárek szerint a karaktere eltűnésével hiányozni fog a napi sorozatból az értelmiségi szál, de nincs benne tüske, annak a lehetőségét sem veti el, hogy valamikor visszatér.

A Story a Barátok közt megbízott kreatív producerével, Szerencsés Gabival is beszélt, ő remek színésznőnek tartja Sztáreket, elmondása szerint a szerződését annak lejártakor azért nem hosszabbították meg, mert a történetszálát végigvitték, idén új karakterek hoznak be a szériába.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...