Kilenc év után saját pályáján játszik az FTC a BL-ben

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. január 16..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Kilenc év után játszhat újra Bajnokok Ligája-mérkőzést saját pályáján, az Elek Gyula Arénában a Ferencváros női kézilabdacsapata.

A zöld-fehér klub honlapjának hétfői beszámolója szerint legutóbb 2008. január 6-án lépett pályára a Népligetben az együttes a legrangosabb nemzetközi kupasorozatban, s az európai szövetséggel (EHF) folytatott egyeztetések nyomán a teljesen megújult Elek Gyula Arénában rendezik a Thüringer HC, a Metz és a Buducnost Podgorica elleni középdöntős összecsapásokat.

Újra megtelhet BL-meccsen az Elek Gyula Aréna

Forrás: fradi.hu

"Régi vágyunk volt, hogy ismét a saját otthonunkban játszhassunk a legrangosabb nemzetközi kupasorozatban" - idézi a honlap Bognár László ügyvezető igazgatót, aki hozzátette, bár a csarnok befogadóképessége kisebb az előírtnál, az EHF külön engedéllyel hozzájárult, hogy saját pályáján fogadhassa ellenfeleit az FTC.

"Hosszas egyeztetés után a nemzetközi szövetség pozitívnak ítélte meg azt a nagyon sok és kiváló minőségű változást, amit a felújítás során elvégeztünk, így minden akadály elhárult, hogy ismét csodálatos hangulatú Bajnokok Ligája-mérkőzéseket rendezzünk az otthonunkban."

A Ferencváros február 4-én a Thüringer HC-t, február 25-én a Metzet, majd március 11-én a legutóbbi kiírásban negyedik Buducnost Podgoricát fogadja.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...