Könyvet Írt Életéről A Kétpéniszű Férfi (18+)

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' nonoka hozta létre. Ekkor: 2015. január 03..

1. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Több száz nővel és férfivel bújt már ágyba az úr, aki egy rendellenesség miatt két pénisszel született. Most megírta emlékiratait, melyben beszámol a kétségtelenül kalandos mindennapjairól.
    Tavaly év elején jelentkezett a Reddit nevű közösségi oldalon a férfi, aki a teremtő hibájának (vagy éppen áldásának) köszönhetően két pénisszel kénytelen élni életét. Az úriember most úgy döntött, hogy könyv formájában beszámol arról, milyenek a mindennapjai. A DoubleDickDude névre hallgató férfi a Rolling Stone magazinnak beszélt arról, miért ragadott tollat.

– Amíg nem én voltam a Kétfarkú Fiú, addig senki nem törődött a mondandómmal. Azóta sok embernek tudok segítséget nyújtani, aki elveszettnek vagy magányosnak érzi magát valamilyen betegség miatt. Rengeteg üzenetet kaptam világszerte, és szeretnék valami poziív üzenetet sugározni ebben a sok szenvedéssel teli világban. – mondta a férfi.

A Kétfarkú Fiú egyébként biszexuális hajlamú, és egyszerre él együtt egy férfival meg egy nővel, és hogy bár tinédzser korában zavarta rendellenessége és operáción gondolkodott, ma már eszébe sem jutna ilyesmi, sőt nagyon örül a dupla pénisznek. A könyvében többek között arról is beszámol, hogyan veszítette el szüzességét és azt ígéri, több olyan vad kalandot is olvashatnak majd tőle, amiket korábban senki, még csak elképzelni sem mert.

Anonimitását azonban továbbra is fenntartja, mert mint azt elmondta: Superman sem árulta el a világnak, hogy ő valójában Clark Kent, ezért ő is maradna inkább inkognitóban.

Ha biztos benne, hogy nem kap sokkot a látványtól, ide vagy ide kattintva megnézheti a férfi különleges „állapotát”.
    BorsOnline - Sztárhírek - Pletyka - Krimi - Politika - Sport - Aktuális - Könyvet írt életéről a kétpéniszű férfi (18+)