:::...A white-angel oldalon 2023.06.17-én kvízmaraton!...:::: A játék alapvető emberi szükségletünk, és nem csak gyermekkorban. A felnőttkori játék a szakemberek szerint: a játék nemcsak elemi adottságunk, hanem jólétünk. A játék életben tart és úgy tanít, hogy közben repül az idő. Szeretettel várunk minden kedves játszani szeretőt a születésnapi kvizjáték maratonunkra. 2023.06.15-én 10 éves a a white-angel oldal. 2023.06.17-én, szombaton kvízmaraton! Gyere Te is játssz velünk! Az első három helyezett tárgynyereményben részesül! Pontozásnál fontos a gyorsaság! Kvíz kezdés: 18 óra 30 perc kvízvezető: Tibo 19 óra kvízvezető: Karpenter 19 óra 30 perc kvízvezető: zsivaj 20 óra kvízvezető: suleh 20 óra 30 perc kvízvezető: Angyalka63 A megválaszolandó kérdéseknél nincs lehetőség totózásra! (A-B-C válasz a helyes- ilyen nincs). Rontott válasz esetén 1x javíthat a játékos. Minden kérdésnél a válaszra a kvízvezető 2 percet vár ( ha kell, ha hamarabb megválaszolják a játékosok, természetesen nem vár 2 percet) A játékban a kvízvezetők is részt vesznek. Eredményhirdetés Angyalka63 kvíze után. Gyere ünnepelj velünk Te is! Megéri! Első helyezett: Második helyezett: Harmadik helyezett: Sok sikert a versenyhez! Üdvözlettel: white-angel Staff A 2023-as kvízmataron eredménye! Gratulálunk a játékosoknak! 1.helyezett: 2.helyezett: 3.helyezett: