Lángok közt A Dal 2017 fellépői

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. január 20..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    A Dal 2017 versenyzőit bemutató image-filmek felvételéről van pár képünk. Szombaton jön a második elődöntő, olyan nevekkel, mint Muri Enikő, Tóth Gabi, Radics Gigi.

Füst és fel-felcsapó lángnyelvek közt forgattak A Dalhoz, szó szerint izzott a levegő. „Azt mondták, hogy ne rémüljek meg, de az első lobbanáskor mindenem megremegett, nagyon brutálisan érzed az arcodban a meleget, ez elsőre meglepő, de a végére megszoktam. Szeretném visszahozni a rocker a csaj imidzset, az jobban illik hozzám és ehhez nagyon jól illett az image-filmek látványvilága. Ez volt eddig a legközelebbi találkozásom a pirotechnikával, nagyon izgalmas volt. El is gondolkodtam azon, hogy A Dal színpadán is használnék ilyen elemeket a produkciómban" - mesélte a forgatás után az X-Faktor győztes Tóth Andi, aki az I've got a Fire című számával került be A Dal idei mezőnyébe.

Radics Gigi

Forrás: MTVA-Bálint Csaba

Radics Gigi, a See It Through című számával küzd a versenyben. „Volt már néhány nem szokványos felvételem és fellépésem. Egy műsorban például kígyóval a nyakamban kellett énekelnem, az is nagy kihívás volt. Nekem kifejezetten tetszett a forgószínpad, ötletes és persze félelmetes is volt tűzzel körülvéve pózolni. Szeretem az újdonságokat, ez a tüzes megoldás nagyon jól illik hozzám" - mondta felvételkor.

Muri Enikő

Az image-filmeket két teljes napig forgatták a produkció szakemberei 4K felbontású kamerákkal slow motion felvételi technikával másodpercenként 120 képkockát rögzítve. Egy vezető operatőr, két forgató- és két segédoperatőr dolgozott a képeken.

Leander Kills

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...