Laptop, Táblagép, Okostelefon

A témát ebben részben 'Technológiával kapcsolatos beszélgetések' Devil hozta létre. Ekkor: 2012. március 01..

1. Devil / Guest

Melyiket érdemes megvásárolni és mire elég a teljesítményük? Ár -értékarányuk? Illetve melyiket mire célszer? használni?

2. Devil / Guest

laptop

laptop vagy táblagép, ha álltalános felhasználásra szeretnénk használni? gondolok itt film nézésre, netezés, esetleg online game-re

3. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    loptok

laptop mindörökké :bigsmile:

4. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    laptop

ha "laptop vagy táblagép, ha álltalános felhasználásra szeretnénk használni? gondolok itt film nézésre, netezés, esetleg online game-re"
    akkor se! soha!!!!! :tef293: családban van1 darab! 1 év oszt kaput !(a fiataloknak semmi nem elég jó) inkább asz tali azt könnyebb és olcsóbb böviteni4

5. Anubis36 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Laptop

Természetesen.. :tef293:
    Mást nem is tudnék használni ,mert most Ausztriában dolgozom,de otthonra sem vennék már mást.
    A korábbi gépem is Laptop volt egy LenovoN500,ez egy normál gép,még most is jó.Három év után is még ,de már lecseréltem egy komolyabbra egy Lenovo Think Pad-ra aminek a napi 24órás igénybevétel meg sem kottyan... :tef344:
    Úgyhogy az tévhit szerintem,hogy nem bírnak sokat mert ha vigyáz rá az ember annyit kibír mint egy asztali gép,és még mobilabb is mint egy otthoni gép.
    Ja és ez a Think Pad 510.-Euro volt,4Gb Ram ,520Gb Hdd,I3 2.3GHz proci,Intel HD Grafickus kártya,LCD-Hd monitor,ujjlenyomat-scennel stb...
    Úgyhogy jól fel van cuccolva az árához képest,szerintem.
    Én erre esküszöm... :tef344:

6. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Én a laptopot érzem még

Én a laptopot érzem még els?dlegesnek ebbe a kérdésben , hisz a táblagépek kora még csak most kezd fejl?dni és kiforrni, persze több célú alkalmazásra is használható egyszer?bb hordozhatósága és kezelhet?sége sem hátrány, de még mindig a laptop az ami több és jobb teljesítményt ad, és nem utolsó sorban szinte mindenre felhasználható (hardver és szoftver tekintetében) helymegtakarítás szempontjából viszont háttérbe vonul, a táblagéppel szemben és ami a legfontosabb hogy mennyit tudjuk használni egy töltéssel, ami ismét egy plusz a Tab javára.
    Biztos hogy ennek kora érkezik de nekünk átlagos felhasználóknak még jó pár évig kitart, az öreg vas, habár ha árkategóriát nézzük ott is van mit megvitatni.

7. Démon Hill / Guest

laptop táblagép

helosztok
    éen laptopt használok vettem kb 4 éve azota is tökéletesen müködik segit rajta szerintem az is hogy évente 1szer ujratelepitem az oprendszert a teljesitményéhez képest gyors amit akarok rateszek és müködik. azt nem mondom hogy sose hibásodik meg mer ami eltud romolni az el is romlik.
    táblagép az haveromnak van de ahányszor kezembe vettem mindig kiakasztott mer azzal nem lehet mindent ugy csinální mint számitogéepen.meg érzékenyebbek a táblagépet nemtudod ugy hordani mint a laptopot hogy összecsukd kinyisd. szerintem sérülékenyebb is.
    dehát ízlések és pofonok kinek mi tetszik

8. datt /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Segítség

Sziasztok!
    Van nálam egy netbook asus eee pc és ha filmet akarok nézni mindig lefagy
    semmire nem reagál.Úgy vettem észre,hogy csak az mwt Releasees filmeknél csinálja kell valami codec ami nincs fenn /k-lite full codeck pack van fenn/,vagy mi lehet a gond.win7 van a gépen és kmplayert használok filmnézésre.

9. n_ben007 /

Kapott lájkok:
    17
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    re: segítség

Hali,
    el?ször is, melyik sorozata az asus eee-nek?

Egyik-másik film a memóriából is sokat fogyaszt, de akár processzor miatt is lehet... Az els? sorozatú gépek még igen gyenge hardveres ellátást kaptak.

10. datt /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdv1015 bxamd c-50 proci

Üdv
    1015 bx
    amd c-50 proci 1ghz
    1 gb ram

11. n_ben007 /

Kapott lájkok:
    17
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
  12. datt /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    rerere

Hali
    köszi,de vlc-vel is lefagy

13. Davenatic /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Software Developer , Graphic designer , Contractor
    Lakhely :
    Budapest
    Driverek?

Minden driver-b?l a legújabb van fent?

14. datt /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    driver

Üdv
    Igen mindenből a legújabb van fent.Esetleg ha lecserélném a win7 startert akkor jó lenne?

15. Davenatic /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Software Developer , Graphic designer , Contractor
    Lakhely :
    Budapest
    Utánanéztem

Megnéztem pár külföldi fórumot és elvileg azok akik az 1GB os ramot 2-?re kicserélték ment nekik minden illetve azoknak is akik Xp-t vagy Linuxot futtattak ezen a Netbookon :tef293: Elég érdekes mert még ilyet nem hallottam de lehet ez lesz a baj neked vagy rakd újra a win7-et.

16. datt /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re

Szia
    Köszönöm,hogy utánanéztél.

17. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mostanában merült fel bennem

Mostanában merült fel bennem az ötlet veszek egy tablettet , kérdezgettem infós haverokat milyen típust érdemes és mindegyik azt mondta mindegy csak ne androidos legyen ami meg nem az azok meg piszok drágák . Nektek mi a véleményetek , esetleg van -e valakinek ilyen gépezete ?

18. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    ram

-nekem ia 1gb ram volt tettem még egyet 2gb ram al tökéletes de vigyázz a kett? egyforma márka legyen akkor dual canelbe nagyon jó lesz

19. frediw / Guest

tablet

Szia Atlantisz.
    Volt serencsem kiprobalni par tablettet,igaz mindegyiken android volt ,es arra jutottam hogy nekem nem kellene.Egy laptop százszor többet ér (szerintem)

20. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ha egy szuper jó tablet árát

Ha egy szuper jó tablet árát nézem az 120 ezert?l fölfelé megy akkor azon már lehet venni egy laptopot is , de én mégis maradnék a tablet mellett , nem nekem lenne , akinek venném jobban tudná használni a tablet gépet mint laptopot a méretei miatt .