Hírek Itthon Levágott kecskefejeket hagytak egy belvárosi parkban

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' macseklany hozta létre. Ekkor: 2017. május 13..

1. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem

Két levágott kecskefejet találtak egy hajdúböszörményi kukában. A maradványokat ráadásul egy belvárosi szökőkút melletti parkban dobták ki, így nagyon sokan látták. A rendőrök állatkínzás miatt nyomoznak – hangzott el a Tényekben, a TV2 hírműsorában.

Két levágott, véres kecskefejet dobtak Hajdúböszörmény egyik köztéri kukájába. Elek Valéria találta meg őket, amikor kutyát sétáltatott. A Tényeknek azt mondta, már távolról látta, hogy valami szokatlan van a kukában.

Gondoltam, hogy kutya van benne, de ahogy közelebb jöttem úgy láttam, hogy ez egy kecskefej.

Az egyébként állatok mentésével foglakozó nő, azonnal hívta a gyepmestert, hogy szállítsák el a maradványokat.

A környéken élőket felháborította a levágott kecskefejek látványa. Egy férfi épp a kislányával sétált a parkban, amikor a kecskefejeket még nem vitték el. Szerinte nemcsak a gyerekek ijednek meg a látványtól, a felnőttek is.

Az állatvédők a megdöbbentő fotókat egy közösségi oldalra is feltöltötték. Nagyon sokan hozzászóltak, szinte mindenki felháborodott a történteken.

Az ügyben feljelentés nem érkezet a rendőrségre, de a rendőrök miután a fotókat meglátták a közösségi oldalon, elrendelték a nyomozást állatkínzás miatt.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...