Nagyvilág Lövöldözés volt egy amerikai egyetemen

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' Mézga hozta létre. Ekkor: 2016. november 28..

1. Mézga / nem lopott :D

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0

Nyolc embert kellett kórházba vinni, miután valaki lövöldözni kellett az Ohio State Egyetemen, Columbusban. Egy támadót lelőttek, de nem tudni, hogy többen voltak-e. Cikkünk frissül.

Az NBC News szerint a rendőrök "aktív lövöldözőről" beszélnek, vagyis a támadót egyelőre nem tudták ártalmatlanítani. A CBS szerint viszont egy támadót lelőttek, azt viszont nem tudni, hogy többen voltak-e.

Az egyetem a Twitteren azt üzente a diákjainak: "Fussatok, bújjatok el, küzdjetek."

Ez egyébként az ilyen esetekben szokásos figyelmeztetés.

Az egyik diák azt mondta: hat-hét lövést hallott a kollégiumban, pár másodperccel később hallotta a szirénákat, majd ahogy kinézett az ablakon, egy földön fekvő testet is látott.

Egy helyi tévé szerint az egész azzal kezdődött, hogy egy autó belerohant az egyetem egyik épületébe. Klórgázszivárgás miatt kihívták a tűzoltókat, de közben valaki az épületben késsel támadt az emberekre.

Az egyetem campusa tele van fegyveres rendőrökkel és mentőkkel. A sérültek közül az egyik súlyos állapotban van.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...