Kulcsár Edina a második lett a Miss World világversenyen. Ilyen sikert még soha egyetlen magyar lány sem ért el. Második helyezést ért el Kulcsár Edina a Miss World 2014 nemzetközi szépségverseny londoni döntőjében,a koronát Miss Dél-Afrika, a 22 éves Rolene Strauss nyerte el. A döntőn121 nemzet versenyzője vett részt, a harmadik helyet az Egyesült Államok képviselője, Elizabeth Safrit szerezte meg. Kulcsár Edinát idén júliusban választották meg Magyarország szépének a hazai versenyen, a zsűri és a közönség is őt találta a legszebbnek. A 23 éves, 173 centiméter magas lány Budapesten született, négy éve modellként dolgozik. A győztes, a 177 centi magas orvostanhallgató Rolene Strauss, akinek a sport és a zene a hobbija, a brit fogadóirodák favoritja volt a versenyen. A világversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő 25 évvel ezelőtt szerepelt rajta először. Szeretném megmutatni az országnak, hogy magyar lány is tud nyerni! De, persze nem tudom, hogy mi mindenen múlik a győzelem - mondta Kulcsár Edina még a felkészülés időszakában Szily Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének. "Nem tudom, mi lesz, ha nyerek, és mi lesz, ha nem. Bármi történik, biztosan újabb lehetőségeket fog hozni. Én pedig mindent megteszek, hogy helyt tudjak állni". A 2014-as Miss World szépségverseny győztesei Forrás: MTI/AP/Alastair Grant Kulcsár Edina másodiklett a Miss World versenyen Nézze meg videónkat a magyar szépségversenyről, emlyben többek között Kulcsár Edina is nyilatkozik: Forrás: AFP/Leon Neal Magyar lány lett a világ második legszebbje