Minnél kövérebbek a generáciok,ha nem férgesek.-é Mi is okoza eztet: gyors ételek nincs test mozgás túl sok androidos telefon játék sok pc és xbox játék. internet fügössék Manpság a párok sokkal jobban szeretnek közősen tévét nézni ,mint inkább sétálni ,labdázni,hemperegni a földön. Az elhízás nagyon veszélyes is. http://www.egeszsegkalauz.hu/anyagcsere/mertektelen-elhizas-veszelyei-113603.html
Le is írtad az okai egy részét.Vannak genetikai,öröklési okai és testalkati hajlamok az elhízásra,valamint valóban a mozgásszegény életmód,amin persze lehetne változtatni,de noszogatni kéne őket és felszállítani őket a gépek és játékok elől.
Nos nagyjából leírtátok!de ne felejtsük hogy amit megetetnek velünk élelmiszer gyanánt! ne gondoljuk hogy az a táp amit a csirke kap az nem hat az emberrei. A folyóvizekben kimutatták a gyógyszer hatóanyagokat amik a vizelettel kiürülnek,itt tartunk!Semmi sem igazi!
Veszélyesnek veszélyes nagyon az elhizás , de valahogy én rám nem , mert én hiába eszek pl sokat estére , nem hizok nagyon semmit sem , én inkább a fogyózásban vagyok király , még ha nem is akarom akkor is lemegy akár mikor 2-3 kg haha
Jajj de jó neked!Én örülök,ha tudom magam tartani mázsa alatt. Bár már 1-2 szer volt már föle is,de visszamentem és most is 98kg vagyok.
Sok a kaja eszik mindenki De szerencsére én akár mennyit eszek se nem hízok se nem fogyok. Nem kell odafigyelnem hogy mit eszek. bár nem bánnám hogy ha fel vennék 4-5 kilót de nem tudok hízni. :/
Attól is függ az elhizás ki milyen fajta , én pl nem tudok hizni más viszonyt igen . A lányoknál gyakoribb az elhizás szerintem ők akár mikor 5 kilót bármikor feltudnak szedni
Az elhízás okai: - genetikai hajlam - mozgásszegény életmód - táplálkozás * mennyisége * minősége * fajtája * zsiradékok- és húsfélék * keményítő / szénhidrát / cukor Nagyjából minden 2.-3. magyar elhízott.
egyre több az elhízott ember ami nem is szép,nem is egézséges. az jó hogy inkább bő pólót veszel fel? mozogj sportolj amikor tudsz. attól még ehetsz zsírosat úgyis hogy nem hízol el. bár van aki tesz az elhízásért valaki meg nemtud meghízni. én lefogytam amióta dolgozom.anno volt hogy azt mondtam na talán abba az évbe még feljön rám az a nadrág. volt ez min 5 éve most meg nadrágszíj kell hozzá. pulóverekbe is belefogytam. elhízottan hogy keresel magadnak párt?
én bő ruhákat veszek fel mert kényelmes futás, biciklizés bármi jó csak ne üljön otthon aki leakar fogyni