Marihuánával Üzletel Az Önkormányzat

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' Cintia hozta létre. Ekkor: 2015. március 08..

1. Cintia /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Önkormányzati marihuánabolt nyílt egy North Bonneville nevű kisvárosban az amerikai Washington államban, elsőként az Egyesült Államokban.

Forrás

• Like Like x 4
  2. szepaj /

Kapott lájkok:
    3,148
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Valamiből fedezni kell az önkormányzati kiadásokat. :tef344:

3. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hollandiában ez tisztes adófizető üzlethelyiség.

4. cristi1985 /

Kapott lájkok:
    122
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Alkalmazott
    Lakhely :
    CAREI
    Hát szerintem nem kellene ijesmivel foglalkozniuk.

• Like Like x 2
  5. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    cristi1985 számára:
    "- Minden olyan diktatórikus demokrácia, ahol a nép négy évente fejti ki véleményét: el van foglalva saját hatalmának mindenáron való fenntartásával."
    Amennyiben kifejezed véleményedet: '- A szólás és a vélemény szabad, az igazság viszont: nincs.' Mondta ezt nekem Dr. Füg..i M. E. ügyvédasszony. Pl.: saját ügyem: nekem van igazam / felmondás felmondólevél nélkül = 1 másodperces bírósági per. Amennyiben viszont a felmondó mögött polgármester, országgyűlési képviselő, Állam Párt áll: nekem még a saját nevem bizonyításával is bajaim vannak. Ez sem vicc... CJ vagy CJI illetve CJB Folytathatnám vitéz, nemes előtagjaimmal. Az a diktatúra, amely III. alkotmánnyal eteti VÁLASZTÓIT (bocs: én akárhová szavaztam) kenyér és munkahely helyett, az csak a TEK népirtó osztaga által maradhat fent.
    India, Kína, Malajzia, Vietnam, Laosz, Kambodzsa, Nepál és folytathatnám a sort, ahol az ún. ópiumbarlangokban és a buszon cigaretta helyett kábítószeres pipát szívnak. Isten adott két dolgot nekünk: 01) lelkének egy darabkáját 02) szabad akaratot
    India valahogy nem akar kihalni a maga 1,2 milliárd lakosával a mák ópium (Papaver somniferum) vagy finomított herion-változatától. USA: hamarabb bevisz a seriff ittas vezetésért (ami már is nonszensz: mert náluk nincs 2 ezrelék-határ) mint kábítószerezés miatt.
    Szerintem csak a demokráciák egy részében tiltják azt, amit a filozófiában úgy nevezünk: (liberum arbitrium) független / korlátlan / szabad egyéniségi jogunk.

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. március 08.