Máris Szomszéd

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' macseklany hozta létre. Ekkor: 2015. június 22..

1. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Szomszédja mindenkinek van akaratlanul is. Ki milyen viszonyt ápol a szomszédjával.Jószomszédi viszony vagy rossz szomszédi iszony?

2. kacsa /

Kapott lájkok:
    234
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nálam aa utóbbi "rossz szomszédi iszony?" áll fent, Nekem 4 szomsádom van, melyből 3 ember, a negyedik pedig a 7es főút, nos vele kifejezetten nincs bajom, kicsit hangos, illetve nyaranta hétvégéken dudál a sok balfasz, mert feltorlódnak a lámpa mögött, és nem értik meg, hogy attól, hogy dudálnak, nem fognak elpárologni elöttük az autók... Nos a mások szomszédom egy Vasárubolt, attól függetlenül, hogy sokszor még a csukott ablakon keresztül is halaltszik a "Tibike, nézd mit vettem a Praktikerben akciósan!'" és társai illetve, hgoy gyakorlatilag a házunk melett tartja a gázpalackokat, ami a multkor számoltam ilyen 2szintes tartóban van, minden szintem 3x8van azaz 48 gázpalack lapul a házunk oldalázoz, ami ha felrobban akkor nekem nagy gáz lesz :tef293: illetve rendszerint ezekkel a palackokkal minden másnap reggel fél8 or elkezd csörömpölni ami akkor mikor az ember 6kor végez a 24órás műszakjával és már éppen aludna nem éppen optimális, mindezektől eltekintve csak egy sóher pénzéhes köcsög :tef293: van a szembeszomsédom, aki olyan ostoba mint egy légy, tény, hogy volt neki két szép koromhoz illő lánya, de mára mind2 ocsmány, és ráadásul még za ajtón sem férnek be, nincs bajom a molettekkel, félre ne értsétek, de ezek már nem molettek, hanem vágóhídra való disznók, szélesebb, mint amilyen magas, és ha ez nem lenne elég még ostobák is... Van egy kutyájuk aminél valami nem kóser, és rendszerint hajnal 2-6ig ugat megállás nélkül... Nos és az utolsó szomszédomnál meg van kettő 20onéves srác akik nyaranta minden hétvégén 3 napos bulit tartanak, amivel semmi gond nincs, csak minden alkalommal meghívják azt a rohadt sipitos kurvát, aki olyan magas Cben tud beszélni, hogy szerintme még az űrből is halattszik, és ráadásul ott szokott sipitozni, hogy pl multkor valamelyik részeg kant megfűzte, hogy vigye haza, mert el akarja hozni a zsebpatkányát (amit hutyának becéz) és ami pont ugyanolyan mint a szomszédé, ebből adódóan még reggel 8-9kor vitáztak melyik melyik, mert persze eggyik sem hallgat a nevére...

• Like Like x 2
  3. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Nos Kacsa akkor téged nagyon gyalul a sors. Részvétem és kitartás. Én azt hittem csak nekem jutott olyan kedves szomszéd aki reggel 6 órakor képes beindítani a motoros fűnyírót hogy neki álljon füvet vágni.

• Like Like x 2
  4. zörgőfürge /

Kapott lájkok:
    684
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Az én egyik szomszédom egy nagyon aranyos idős néni a kb:60 éves fiával,no problem!Viszont!A másik szomszédomat a halál össze-vissza keresi de még nem lelt rá!Egyedül él,de neki nem is kell társaság,mert magával nagyon szépen elbeszélget,még össze is veszik magával,amit az egész utca premier-plánban végig hallgathat.Ezen kívül naponta lemossa a kerítést és amíg voltak csirkéi úgy rakta őket a helyükre,hogy előtte megmosta a lábaikat.Továbbá mindenkit elmond mindennek,mindenkiről tud mindent,de ő nem tartja magát pletykásnak.Ha eszembe jut a többi hóbortja,majd azt is leírom..,..-

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. június 22.
    • Like Like x 2
  5. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Megmossa a csirkék lábait:tef161: :tef161: :tef161: Az igen zoknit is kéne azokra a lábakra húznia.
    Hála az égnek az én szomszédom már elhunyt, akit megemlítenék a következő sorokban. Házát vásárolta meg a fűnyírós pasi. Néhai szomszédnőm nagyon vallásosnak adta (de inkább álcázta magát) vasárnaponként templomba járt stb...Nagy valószínűséggel a pap miatt járt, merthogy tetszett neki a pap, ezt nem is titkolta soha.De a lényeg hogy nagyon szeretett italozni a férjével együtt a nő. Ilyenkor érdekes mód mindig isten nevét emlegette, de olyan szinten mint a zápor eső, ezt az utcában olyankor csak az nem hallotta aki épp nem tartózkodott otthon.

• Like Like x 2
  6. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nem is ismerem a szomszédjaimat... Talán egyszer láttam az egyiket XD

7. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Kedves BudaésPest talán jobban jártál így :tef161:

8. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Az lehet, hát nem olyan környék ahol ismered az egész utcát...
    Itt egymás létezéséről se tudunk :tef161:
    Rokonok falun laknak, ott mindenki ismer mindenkit és hát nem mondanám jobbnak :tef161:

• Like Like x 2
  9. boni /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Ahol én lakom nem barátkozósak a szomszédok, ha véletlenül találkozom valakivel, akkor köszönünk egymásnak és kb ennyi. Viszont, örököltünk egy telket egy kis házzal, Budapesttől néhány kilométerre, egy nagyon barátságos kis faluban. Az örökségünk, nem a falu központjában van, hanem egy hegyoldalban, de mikor lemegyünk valamiért, akkor tök idegenek is ránk köszönnek, meg leállnak velünk beszélgetni. Nagyon jó érzés.

• Like Like x 2
  10. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Ismerem az érzést Boni, hisz él közeli rokonom falun. Régen pedig igen jellemezte a falusi embereket hogy mindig mindent tudtak a másikról. Egy jó példa erre, előfordult előbb ért haza (rokonomhoz) a hír hogy épp mit csináltam a faluban, mint én magam a házba :tef293:

• Like Like x 2
  11. zörgőfürge /

Kapott lájkok:
    684
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hát nekem se kell kimozdulnom ahhoz,hogy tudjam,mi történik a környéken!:tef161: A már említett hárpia hangosan közzé teszi a dolgokat.De már azt is tudom miért nem vitte még el a devla.LEBESZÉLTE RÓLA!hahahaha

12. kacsa /

Kapott lájkok:
    234
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ismerős macseklany, egy jó 10 évvel ezelött volt egy haverom, a faluban, (ma ha szembe jönne szerintem meg sem ismerném...) és volt egy szar bringám, odaadtam neki, elvittük hozzá, egy hétre rá azt hallom vissza a faluban, hogy én vele együtt elloptam egy biciglit... Had ne mondjam, és az a vicc, hogy 50méterre lakik, és valaki az az 50 méter alapján összetette, hogy mi tulajdonképpen elloptuk egy biciglit, amit tolni is alig lehetett, fényes nappal forgalmas helyen... Az ilyen kreatív képzeletű embereket nagyon szeretem, mindenről ki tudnak találni mindent, csak a saját háza tájékára nem néz soha, annyira el van foglalva mindenki mással...

13. GLOP /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nem semmi Macska lány ha szomszédom volnál idegileg tönkre mennél.
    A kutyám egész éjszaka ugat.,,,.,

14. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    macseklany, de ne zavarjon a Macskalány is én vagyok :tef161:
    1. Nem mennék tönkre idegileg az ebedtől.
    2. Lehet ki kéne vizsgáltatni miért ugat egyfolytában.
    3. Nekem is van ám kutyám :tef161:
    4. Majd a te kutyusod megtanulná a nyugalmat az enyémtől :tef344:
    5. Edzett vagyok mert van egy marha szomszédom,picivel arrébb, szóval nem közvetlen szomszéd akinek a kutyája hasonló lehet a tiedhez ugatást tekintve.

15. Van Helsing /

Kapott lájkok:
    692
    Beküldött adatlapok:
    0
    Én legszivesebben az én szomszédaimat 3fős aki a házünk jobb oldalán laknak elvitetném olyan helyre őket ahonnét sosem jönnének vissza !

Régebbről-Amióta bezárták az itteni JRD/Tsz az öreg minden áldott nap reggel három negyed 5kor étette a Disznókat utána félhatkor ment a fejőgép amire a szüleim, én és a testvéreim is fel ébredtek legtöbbször, viszont annyiban jobb már hogy kb 7 évtől már nincs igy mert el adták a tehenet mivel az öreg nem birt ezek az étetések aztán az öregnek a fiára hárult de ő neki nem akaródzott sosem felkelni időben :tef161: . Az öregnek a felesége az még még rosszabb tisztára egy boszorkány az az asszony . A két kezemen nem tudom megszámolni hányszor basztak ki velünk . De ami a legnagyobb húzásuk az volt tőlük mikor bejelentettek minket 2x a község házán hogy megrepedt a fal a házon a ledőtött fától amit hozott az erdészet nekünk, közben a ház fala nem repedt meg . 3szora is meg akarták volna tenni de nem merték mert igy is hülyének nézték őket a községházán a két bejelentésnél is . kb4 évre rá csinálták a faluban a járdát, volt itt egy báger féleség amin egy beton törő volt ahogy csinálta a gép a tőrővel rendesen lehetett hallani látni hogy rezeg a bútor csörögnek a csillárok , nekünk szerencsénk is volt mivel nekünk jó anyagból épült a házunk meg azért is mert 10 méterre van a ház a járdától nekünk, viszont a szonszédnak nem :tef161:, ő nekik csak félméterre van :tef161:.Egyszer ahogy kint voltam az út túl oldalán a haverral pont az ő házukkal szemben látom hogy szépen középen meg van repedve a fal :tef161: ozt ezt meg nem jelentették a községházán hogy szétbaszta a gép a házukat :tef161: olyannyira őrültem a repedésnek hogy csak no ! Az egész faluban talán az egy kezemen megtudom számolni aki birja őket :tef161:

A másik oldalról a ház bal oldaláról a parókia van ami most pap nélkül van igy már 7 évtől nincs szomszédunk ...

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. augusztus 07.
  16. zörgőfürge /

Kapott lájkok:
    684
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Jóvan akkor,látom nem vagyok egyedül.:tef293:.Neked is kijutott a jóból.Az én vén banya szomszédom most is fossa a szót,de természetesen most sincs társasága.Elbeszélget megint magával.haha

17. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    S mossa a csirkék lábait:tef161: Nem lehetsz jó szomszéd, mert ha az volnál már megszántad volna az öreglányt egy medencével :tef318: amiben esetleg meg is fürdethetné őket...

18. szappanoskrumpli /

Kapott lájkok:
    26
    Beküldött adatlapok:
    0
    jószomszédi iszony-ban vagyok a kedves szomszédommal
    olyan nyálas mindenki előtt
    ott éjszaka ordít és nem hagy aludni
    idegbeteg