Mass Effect: Andromeda – Jönnek a batarianok és a platina nehézség

A témát ebben részben 'Hírek a játékok világából' Raptor hozta létre. Ekkor: 2017. július 04..

1. Raptor /

Kapott lájkok:
    103
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    valahol
    Lakhely :
    A főld nevü bolygón
    • Egy új előzetes került fel a hivatalos Mass Effect csatornára.
    • A BioWare viszont pár perc/másodperc után törölte.
    • A videó alapján jön a batarian faj és a patina nehézség.

A Mass Effect: Andromeda körüli csend hírtelen megtört egy pillanatra, de ez csak kevés szerencsés internetezőnek tűnhetett fel. Szerencsém volt, így pont láttam ahogy a BioWare feltöltött egy új Mass Effect videót a hivatalos csatornára. Azonnal elkezdtem írni róla a hírt, mikor váratlanul törölték, szerencsére készítettem képet róla. A videó eltűnt, de most már biztos: a Mass Effect: Andromeda többjátékos módja új, rendkívül nehéz platina nehézségi szinttel bővül.

Ez nem is meglepő, mert a Mass Effect 3 kooperatív módját is kiegészítette a BioWare ezzel a nagy kihívást nyújtó nehézségi opcióval. Viszont a rövid előzetesben egy batarian karakter is közelről látható volt, szóval valószínűleg hamarosan a többjátékos mód egy új fajjal és karakterosztállyal bővül egyszerre. Remekül hangzik, de vajon hogyan jutottak el batarianok az Andromeda-galaxisba? És ami még ennél is fontosabb: miért törölte a BioWare szinte azonnal a videót?

Let's block ads! (Why?)

Forrás...