Tech Maxthon 4: az egyik legjobb böngész??

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' Györgyi91. hozta létre. Ekkor: 2013. június 22..

1. Györgyi91. /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Döbbenetesen funkciódús és igényes a magyarul is használható szoftver.
    A webböngész?kkel kapcsolatos történések a TechCorner teljesen hétköznapi és visszatér? témái, ám az írásaink f?ként a Chrome és Firefox körül forognak, bár id?nként az Internet Explorer, Safari és Opera trió valamelyikér?l is szó esik. Az eddig felsorolt szoftverekkel lényegében ki is fújt a „népszer? böngész?” kategória, noha rajtuk kívül persze akad még néhány nem sokat vizet kavaró fejlesztés, mint például eddig a Maxthon.

A szoftver felhasználóinak tábora statisztikailag világszerte kimutathatatlan, amely nem meglep? annak fényében, hogy a programot még évekkel ezel?tt egyáltalán kipróbálók egy kissé gyermekes kezel?felület?, az Internet Explorer motorját használó alkalmazásként emlékeznek rá.

Az aktuális 4.0-s f?verzióra mindez már egyáltalán nem igaz, ugyanis a fejleszt?k valószín?leg a Windows 8 lapos látványtervéb?l inspirációt merítve nagyon elegáns felületet húztak az alkalmazásra, ráadásul már jó ideje WebKit motor dübörög a motorházteteje alatt – méghozzá egy igen friss verzió, a HTML5 Test portál szerint jelenleg ez a böngész? támogatja a legtöbb modern webes szabványt. Opcionálisan egyébként vissza lehet kapcsolni az Internet Explorer megjelenít?motorjának használatára, amely semmiképp sem negatívum, bár szükség valószín?leg nem lesz rá.

A magyar nyelven is használható Maxthon kezel?felület tekintetében valahol a Chrome és Firefox közt van, bár utóbbira inkább csak azért emlékeztet, mert külön keres?mez? is akad a címsora mellett. A címsor ett?l függetlenül használható webes keresésre is, továbbá az el?zmények és kedvencek közt is kutat. A bal szélén található egy + gomb is, ráklikkelve az adott weboldalt meg lehet osztani ismer?seinkkel e-mailben, fel lehet venni a kedvencek közé, továbbá itt lehet „asztali alkalmazássᔠavanzsálni a portálokat.

A beállítások és egyéb opciók elérésére használható f?menüt?l balra parancsikonok találhatóak, ezeket átvizslatva kezd kerekedni az ember szeme: a szoftverbe alapból került egy funkciódús képlopó, míg a „Küls? eszközök” lehet?séggel a számítógépre telepített programoknak lehet gyorsmenüt készíteni magában a böngész?ben.

Természetesen a Maxthon tudása beépül?programokkal is b?víthet?, ezek a szoftverek tipikusan a böngész? oldalsávjából indíthatóak el. A gyáriak közt található hírforrásolvasó és jegyzetel?program, utóbbi ráadásul képes szinkronizálni a Maxthon jelszavak és kedvencek tárolására is használható felh?jével. A böngész? Windows mellett Mac OS X-re, Google Androidra és iOS-re is elérhet?, az adatok szinkronizációja természetesen az összes eltér? verzió közt m?ködik.

A böngész? egyik „gyilkos” funkciója a képerny? két részre oszthatósága (ilyenkor mindkett?höz külön fülek tartoznak), ezen felül rendelkezik beépített reklámblokkolóval, egy kattintással állítható az Internet Explorer proxyjának használata, az alsó státuszsorán pedig figyelemmel követhet?ek a rendszer er?forrásainak használata (a processzor terheltsége, szabad memória mennyisége,adatátviteli sebesség, stb.).

Végszóként annyit tudunk mondani, hogy mindenkinek érdemes egy pillantást vetnie Maxthonra, ugyanis brutális mennyiség? hasznos funkcionalitással rendelkezik, stabil, villámgyors, és igényes megjelenés? - minket meggy?zött.

Forrás :
    http://techcorner.hu/pcworld/maxthon-4-az-egyik-legjobb-bongeszo.html

2. Györgyi91. /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szerintem az összes böngész?

Szerintem az összes böngész? közül most ez a legjobb!

3. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nekem tetszik

Nekem tetszik , kicsit mintha gyorsabb is lenne , egyel?re maradok ennél jó a változatosság .

4. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    Maxthon 4

Sziasztok!
    Második napja van gépemen,igazán remek böngész? szépen muzsikál!
    Még korántsem ismertem fel minden el?nyét, de befutó lenne nálam ,ha tudnám a bet?méretet növelni!
    Sajnos ez eddig nem sikerült,elviekben ott van, de nem növeli meg csak a bet?típust tudom változtatni !
    Ha valakinek m?ködik segítsen nekem !