Mayweather készen áll a McGregor elleni harcra

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. május 27..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Eddig csak Conor McGregor adta írásba, hogy hajlandó kiállni Floyd Mayweatherrel. Most azonban a korábbi profi bokszoló is beszélt arról, hogy felkészült az MMA harcos elleni küzdelemre.

A világ legjobb ökölvívójának tartott Floyd Mayweather veretlenül, 49 győzelemmel vonult vissza 2015-ben, miután hat szervezetnél, több súlycsoportban is világbajnok lett. Egy szombati rádióinterjúban azt mondta, nagyon is érdekli az összecsapás.

Az évszázad meccse lehet, ha összejön

Forrás: Bleacher Report

Conor egy kemény ellenfél, én is kemény ellenfél vagyok, meg kell adnunk a világnak és a nézőknek azt, amit látni akarnak: izgalmat" - mondta a fényűző életéről is ismert bokszoló.

Az ír ketrecharcos, Conor McGregor már aláírta a mérkőzésről szóló szerződést, Mayweatherrel azonban még tárgyalnak a pénzről, de nagyon úgy tűnik, hogy közel a megállapodás, mert maga Mayweather is úgy nyilatkozott, hogy "szerintem létrejön a meccs. Az ötvenedik meccsem talán a Conor McGregor elleni lesz. Csak várnunk kell és meglátjuk" - mondta. Azt is bejelentette, hogy hamarosan leül tárgyalni a részletekről menedzserével és tanácsadójával

A ketrecharc királya készen áll a meccsre

Forrás: AGIF/966/Jason Silva

KAPCSOLÓDÓ CIKK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...