Hmm ez Érdekes Meghalt Paul Walker

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' Bedy hozta létre. Ekkor: 2013. december 01..

1. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Walker éppen egy jótékonysági rendezvényre indult barátjával Kaliforniában, autójuk viszont egy út melletti lámpaoszlopnak csapódott, majd kigyulladt. Egyikük sem élte túl az esetet, annyit viszont tudni lehet, hogy nem a színész ült a kormány mögött. Paul Walker utolsó filmje a Halálos iramban hetedik epizódja után a Brick Mansions cím? thriller lesz jöv? novemberben. Nyilván találnak majd módot arra, hogy méltóképpen elbúcsúztassák a világ legnépszer?bb autós bankrablós sorozatában. Egy korrekt best offal emlékezünk rá, és úgy sejtjük, odaát sem marad majd nyugton, már ha léteznek égi autóutak.
    Paul Walker a Halálos iramban cím? filmmel vált ismertté Vin Diesel mellett. A film hetedik részét 2014-ben mutatják be. A színésznek egykori barátn?jét?l született egy lánya, Meadow Rain, aki már 15 éves.
    A kiérkezett t?zoltókról és rend?rökr?l egy épp arra járó pár videót is készített:

[video=youtube_share;QutPwW0pEnk]http://www.youtube.com/watch?v=QutPwW0pEnk[/video]

2. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Meghalt Paul Walker RE:

Hát én szerettem a stílusát és a színészi alakítását f?leg ,hogy mindent részét megnéztem azon filmnek "Halálos iramban" melyt?l híres lett.
    Nem lesz 8 rész!?

3. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Meghalt Paul Walker-re-re

Nagyon fiatalon , sajnos egyik kedvenc sznészem volt.

Videó a baleset helyszínér?l:

2013.12.01. 06:29

http://www.hir24.hu/bulvar/2013/12/01/meghalt-paul-walker/

4. Sátán /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sajnálatomra

Igen én is nagyon szerettem mint monthatom egyik kedvenc színészem volt ,sajnálattal tölt el hogy már nem lessz újj fílmje több pedig remek színész volt! :tef10:

5. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Paul Walker R.I.P

Nagyon sajnálom, szomorú hír ez számomra kedveltem a filmjeit, és jó színésznek tartottam.

R.I.P Paul Walker

6. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Paul Walker

Sziasztok!
    Hát ez hihetetlen!

A legjobb színészek egyike volt!És az egyik kedvenc színészem!

Rengeteget jótékonykodott és segített az embereken a sztár, 2010 márciusában Walker Chilébe utazott, ahol felajánlotta segítségét a február 27-én történt 8,8-as er?sség? földrengést követ?en, ahol közel ötszáz ember vesztette életét. De ott volt Haitin is a pusztító földrengés után, ekkor alapította a Reach Out Worldwide elnevezés? jótékonysági szervezet, aminek a rendezvénye után történt vele a halálos baleset. A jótékonysági estet is azét szervezték, hogy így is segítsenek a Fülöp-szigetekre lesújtó tájfun károsultjain.
    Emlékezzünk a legjobb jeleneteivel!:

7. Van Helsing /

Kapott lájkok:
    692
    Beküldött adatlapok:
    0
    Paul Walker

Nagyon kár érte , mivel nagyon jó szinész volt és igy már a következ? Halálos Iramban sem lesz már az igazi ? nélküle .

Sajnálom én is ?t hogy ez történt vele .