Walker éppen egy jótékonysági rendezvényre indult barátjával Kaliforniában, autójuk viszont egy út melletti lámpaoszlopnak csapódott, majd kigyulladt. Egyikük sem élte túl az esetet, annyit viszont tudni lehet, hogy nem a színész ült a kormány mögött. Paul Walker utolsó filmje a Halálos iramban hetedik epizódja után a Brick Mansions cím? thriller lesz jöv? novemberben. Nyilván találnak majd módot arra, hogy méltóképpen elbúcsúztassák a világ legnépszer?bb autós bankrablós sorozatában. Egy korrekt best offal emlékezünk rá, és úgy sejtjük, odaát sem marad majd nyugton, már ha léteznek égi autóutak. Paul Walker a Halálos iramban cím? filmmel vált ismertté Vin Diesel mellett. A film hetedik részét 2014-ben mutatják be. A színésznek egykori barátn?jét?l született egy lánya, Meadow Rain, aki már 15 éves. A kiérkezett t?zoltókról és rend?rökr?l egy épp arra járó pár videót is készített: [video=youtube_share;QutPwW0pEnk]http://www.youtube.com/watch?v=QutPwW0pEnk[/video]
Meghalt Paul Walker RE: Hát én szerettem a stílusát és a színészi alakítását f?leg ,hogy mindent részét megnéztem azon filmnek "Halálos iramban" melyt?l híres lett. Nem lesz 8 rész!?
Meghalt Paul Walker-re-re Nagyon fiatalon , sajnos egyik kedvenc sznészem volt. Videó a baleset helyszínér?l: 2013.12.01. 06:29 http://www.hir24.hu/bulvar/2013/12/01/meghalt-paul-walker/
Sajnálatomra Igen én is nagyon szerettem mint monthatom egyik kedvenc színészem volt ,sajnálattal tölt el hogy már nem lessz újj fílmje több pedig remek színész volt!
Paul Walker R.I.P Nagyon sajnálom, szomorú hír ez számomra kedveltem a filmjeit, és jó színésznek tartottam. R.I.P Paul Walker
Paul Walker Sziasztok! Hát ez hihetetlen! A legjobb színészek egyike volt!És az egyik kedvenc színészem! Rengeteget jótékonykodott és segített az embereken a sztár, 2010 márciusában Walker Chilébe utazott, ahol felajánlotta segítségét a február 27-én történt 8,8-as er?sség? földrengést követ?en, ahol közel ötszáz ember vesztette életét. De ott volt Haitin is a pusztító földrengés után, ekkor alapította a Reach Out Worldwide elnevezés? jótékonysági szervezet, aminek a rendezvénye után történt vele a halálos baleset. A jótékonysági estet is azét szervezték, hogy így is segítsenek a Fülöp-szigetekre lesújtó tájfun károsultjain. Emlékezzünk a legjobb jeleneteivel!:
Paul Walker Nagyon kár érte , mivel nagyon jó szinész volt és igy már a következ? Halálos Iramban sem lesz már az igazi ? nélküle . Sajnálom én is ?t hogy ez történt vele .