Megkezdte az eurovíziós próbákat Pápai Joci Kijevben

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. május 03..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem

Pápai Joci hétfőn utazott Kijevbe, kedden pedig megvolt az első próbája is. Az énekes május 11-én lép először színpadra az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, az indulás előtt még arról mesélt, hogy nem izgul, nagyon nyugodtan áll a versenyhez. Joci mellett egy táncos és egy hegedűs lesz a színpadon a produckció alatt, bele is nézhet a próbába.

"Nagyon sok impulzus ért egyszerre, számos dologra kellett figyelnem, de úgy érzem, jól megoldottam a feladatot. Igyekeztem a lehető legjobbat nyújtani a hangommal és ezt segítette az a hihetetlen technikai háttér, amit a versenyen biztosítanak" - mondta.

Kitért arra, hogy ekkora arénában, mint amekkora a kijevi Nemzetközi Kiállítási Központ, még sohasem énekelt. "Koncentrált vagyok, próbálom kizárni a közeget. A produkcióm nagyjából véglegesen összeállt és minden stimmel is, bár a vizuálban a színben még akad egy pici javítani való, de ezt megoldjuk a következő próbára."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...