Bulvár Megmutatta új párját Görög Zita!

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' rambo hozta létre. Ekkor: 2013. április 04..

1. rambo / Guest

Megmutatta új párját Görög Zita!
    2013-04-04 10:16:33
    Görög Zita először engedte lencsevégre kapni új szerelmét, Bjornt. Egy hivatalos fotózáson vettek részt, a modell közben a családi életükről, olaszos temperamentumukról, az együtt töltött idő megéléséről beszélt.
    http://torrent-empire.me/kepfel/di/IURY/11_o_erdei-7-HG.jpg
    Görög Zita azt mondja, hétköznapjaiban a fix pontokat a gyerekek időbeosztása adja, azaz a reggeli óvodába menetel, majd a délutáni hazaút. A kettő közötti időt a változatosság és a pörgés jellemzi. Mindig siet valahova ilyenkor: modellt áll, vagy éppen tanácsokat ad a következő generációnak, rendezvényeket szervez, eseményeket vezényel le, forgatásra rohan, interjúkat ad.
    Ám amikor lemegy a nap, a magánélet kerül fókuszba. Zitának a család mellett saját magára is jut ideje. Mindent megtesz, hogy megtartsa gyönyörű, fiatalos alakját, még egy méregtelenítő kúrába is belekezdett.

A testi-lelki megújulás tényéhez valószínűleg hozzátartozik az a friss hír is, – amint korábban a Blikk is megírta – hogy Zitáék összeköltöztek. A Belgiumból származó negyvenes fiatalemberrel, Bjornnal egy fővárosi szórakozóhelyen ismerkedtek meg, a hosszú beszélgetésből pedig szerelem lett.

– Nem minden anyukának adatik meg, hogy délutánonként még négy órát aktívan a gyerekeivel tölthessen, és ezért én nagyon hálás vagyok. A fiúk ilyenkor sakkoznak, Lotti (4) pedig a konyhában segít nekem. Miután Milus (6) villámgyorsan megverte a páromat, Lotti kérésére Bjorn a zongorához ül, és indul a családi balett. Este 7-kor jön el az a pillanat, amikor mindannyian az asztalhoz ülünk. Ezt az időszakot mindenki tiszteletben tartja, nem szól közben a tévé, és nem vesszük fel a telefonokat – mesél az esti rituáléról a harminchárom éves, gyönyörű anyuka