Melyik Programot Utálod Leegjobban?

A témát ebben részben 'Technológiával kapcsolatos beszélgetések' GLOP hozta létre. Ekkor: 2015. július 24..

1. GLOP /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bármilyen programot be birsz ajánlani ,amit legjobban utálsz .Nagyon fontos az oldal hivatalos linkjét ad meg más is útána birjon nézni.
    Írd meg a véleményedet róla,miért nem használod,és miért nem ajánlód másoknak is.
    Segítsűk egymásnak a választásokban.
    Egy hozászolásban egy programor bírsz bemutatni.nono.nono.nono.

Adobe Reader

https://get.adobe.com/reader/

Legjobban utálom.A következő okok miatt:
    kevés könyv formátumot ismer fel,
    nagy telepitő file
    lassú telepités(régebbi verzioknál az volt,meg utáltam)
    nem szép dizán
    külön folyamatoot futtat a frisitése
    keveset tud.....................

2. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    google translate?

3. GLOP /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    A Microsoftól legjóbban utálom az Internet Expolert.
    Nincs bene a Windows 10-ben.Mosmá rájöttek hogy semmire sem használható a régebbi verzióknál az ősszesben benne volt.
    Előnye:A Microsoft fejlesztete ki
    Hátránya:
    akadozik a flash player
    nics nagy számú kiegészítőkkel támogatva
    sok benne a plugin
    nagyon lassítja a gépet
    rengeteg előzményt hozz létre folyamatosan.

http://winmagazin.hu/2015/04/windows-10-mi-lesz-veled-internet-explorer/
    Lehet az én véleményem hibás .
    Dőntsétek el helyettem.

4. zonee / Guest

A Microsoft Új Böngészője nincs kész.
    Az egész Windows 10 nincs kész.
    Olyan mint amikor kiadták a Windows 8-at.

Utoljára szerkesztve: 2015. augusztus 05.
    • Like Like x 2
  5. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Békés ember vagyok és nem dislike-olom Pocok92-t.
    Kissé gondolkozni kellene: mi is a Windows?
    = maga az Internet Explorer amely a többi programot futtatja. A kernel = rendszermag valójában Explorer.
    Aki azt mondja: "- Mozillás vagyok!" az elgondolkodhat azon / számítógépe C++ / Assembly alapú Windows. A Mozilla Firefoxot a Windows Internet Explorer kernel futtatja.
    Úgy szoktam ezt "parasztiasan" mondani user-mínusz felhasználóknak:
    "- A Mozilla Firefox csak az Internet Explorer 'megerőszakolása' hisz valójában az IE fut a gépeden alapértelmezett kernel-processzként. Hol láttál te Mozilla-Windows-t?" Ja, vannak még veszélyesebb hiper-számítógépesek: Google Chrome.
    Google-optimalizált WIN*telepítőt láttam már, na de az alatt se Google Chrome az alapértelmezett böngésző.
    Kinyögöm végül:
    Google Chrome

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. augusztus 05.
  6. balint355 /

Kapott lájkok:
    47
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Semmilyen formában nem sértésnek szánom Kecsi, de ebben a hozzászolásban nagyon sok hülyeség van. Az Internet Explorer, az explorer.exe és a Windows kernele három teljesen különböző dolog. Az Internet Explorer az csak egy böngésző és semmi más. Az explorer.exe az úgynevezett shell, amin tulajdonképpen futnak a programok. Az hogy mindkettőnek a nevében benne van az "explorer" szó az nem jelent semmit, attól még nincs közük egymáshoz. A kernel az pedig egy megint más dolog :tef293: A böngészőkről meg annyit, hogy az IE, a FF és a Chrome egymástól függetlenek, nincs olyan hogy egyik a másiknak "megerőszakolása", mindegyiknek saját motorja van amivel megjeleníteni a honlapokat (IE-nek Trident, Firefox-nak Gecko, Chrome-nak Blink).

Hogy a kérdésre is válaszoljak: utálom az uTorrentet. Tele van reklámokkal és más szépségekkel. qBittorrent sokkal jobb.

7. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Talán vissza kellene adnom a számítástechnika tanári diplomámat, tisztelt balint355?
    A Windows kernel magja maga az Internet Explorer. Maga is egy program amely a Windows többi összetevőjét futtatja. Ráadásul ő is egy böngésző, akár a Mozilla Firefox. Mozilla Firefox operációs rendszer viszont nincsen. Nem minden böngésző köré 'építenek' operációs rendszert.
    Az meg, amit írtál:
    "A böngészőkről meg annyit, hogy az IE, a FF és a Chrome egymástól függetlenek, nincs olyan hogy egyik a másiknak "megerőszakolása", mindegyiknek saját motorja van amivel megjeleníteni a honlapokat (IE-nek Trident, Firefox-nak Gecko, Chrome-nak Blink)."
    Kicsit el kellene gondolkodni azon, ha Mozilla Firefox-ot futtatsz milyen oprációs rendszert használsz épen? Ha Windows = Internet Explorer-ről fut az összes processz. Pl.: az Internet Explorer kezeli a Mozilla Firefox böngészőt a vele egy időpontban futó Winamp-al (stb...).
    Javaslom Abdrew S. Tannbaum:
    - Számítógép architektúrák
    - Számítógép-hálózatok
    című könyveit.
    Ezekből tanultam a fentieket.
    Hogy megértsd:
    MS-DOS 1.0 megjelenésekor 1982-ben nem volt több, mint az UNIX hálózati operációs rendszer Bill Gates garázsában (Microsoft) átbuherált Assembly változata. Később modernizálták C-ig a kernelt (Windows 1.0).
    A Windows kernel magja akár tetszik akár nem:
    az 'ósdi MS-DOS'.
    Ha nekem nem hiszel (mert úgy látszik ez valami lehetetlenség):
    Start Menü \ Minden program \ Kellékek \ Parancssor C:\
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Rendszermag
    Valójában egy Assembly programozási nyelven buherált MS-DOS, C és C++ és AKÁRMI (ez a Microsoft titka).
    Rendszergazda barátom mondta:
    "- A Windows telepítő 90%-a ismeretlen funkciójú és feladatot lát el. Senki sem tudja, hogy mit csinál."

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. augusztus 08.