Mennyire Tartod Fontosnak A Biztonságod?

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Vendég hozta létre. Ekkor: 2015. április 06..

1. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Sziasztok! Egyszer egy barátom kocsijában ültem, és mivel nem volt ülés elöl, a legmagasabb ült oda, tehát én. Biztonsági öv, meg a kezemben. XD Három habarom ült hátul, a negyedik a legkisebb (termetre) meg a lábuk alatt kuporgott. hahahahahaha Veszélyes és felelőtlen dolog volt, de ilyenek a gyerekek, XD

• Like Like x 2
  2. Adanisz / Dark Angel kis kedvence :)

Kapott lájkok:
    345
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lassan vezetek, és mindíg bekötöm magam. Nem kísártem a sorsot.

3. kacsa /

Kapott lájkok:
    234
    Beküldött adatlapok:
    0
    Én sose kötöm be, ha vezetek (kivéve ha sün várható) utasként mindig bekötöm, nem tudom iért van ez így, de vezetésben kifejezetten zavar az öv, a biztonságommal meg úgy vagyok, hogy egyszer meg kell halni, nem olyan szép az életem, hogy annyira féltenem kéne...

• Like Like x 2
  4. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Utasként már volt autóbalesetem. Karcolás nélkül megúsztam és az akkori barátom is. S hogy mennyire fontos a biztonságom? Normális esetben napi szinten annak kéne hogy legyen, de van mikor egyszerűen nem foglalkozom dolgokkal.

5. zörgőfürge /

Kapott lájkok:
    684
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Volt egy csajom régen és friss jogsijával nekiindultunk autósmoziba.Kb másfél kilóméter után megcsúsztunk a sáros úton és az út mellé kipenderülve a hátára vágtuk az autót.Mindketten be voltunk kötve és karcolás nélkül megúsztuk.Az autó nem volt olyan szerencsés és jól összetört.Szóval én mindig bekötöm magam és az utasaimtól is elvárom.

6. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Bízok magamban. Ideges /csak akkor/ vagyok, ha más vezet mellettem. Na nem azért, mert én imitt-amott gyorsabban vagy lassabban mennék; előznék vagy sem.
    Magamban bízok: másban NEM!
    Édesapámnak nagyon olcsó volt a gépjármű felelősségbiztosítása, mert sosem okozott balesetet. 11 éve belerohantak jobbról. Nagyjából 1 hónap alatt hozták rendbe a kocsit (alváz is elgörbült). Valószínűleg, ha én vezetek - sem ússza meg az autó. Viszont az én reflexeim még jobbak. Talán meg sem történik ezen baleset?
    "- Bízz Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" - elvhez tartom magamat.
    Én senkivel sem akarok karambolozni / és nem is fogok!

7. zonee / Guest

fontos a biztonság mindig bekötöm a biztonsági övet

8. getkidi / Guest

Fontos a biztonság!
    Én ugyan már baleseteztem , de nem én voltam a hibás, hanem aki belémjött, mert én szabályosan mentem a főúton és egy nő belémrohant egy mellékutcából.

9. Janus / Katalizátor

Kapott lájkok:
    312
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nem zavar, és "nem kér kenyeret" ahogy egy kolléganőm szokta volt mondani. Mindig bekötöm magamat. Az autóbalesetemnél megvédett.

10. balage / Konglomerátor

Kapott lájkok:
    624
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    IT
    Lakhely :
    Valahol Európában
    Régen amikor nem vezettem sokat (max évi 5.000km), nem voltak gyerekek én se kötöttem be magam. Aztán lettek kölykök, én meg 10x annyit vezettem és inkább bekötöm magam, ennyit igazán megtehetek...egyébként meg vezethet valaki akármilyen jól, az nem jelenti azt, hogy a hülyéktől is meg tudja védeni magát minden esetben.

11. szappanoskrumpli /

Kapott lájkok:
    26
    Beküldött adatlapok:
    0
    azért nem vezetek mert általában álmos vagyok
    nem akarok bajt hozni másokra