Mint ismeretes kb 38 gyanúsítottja van és már 20 rendőr van előzetes letartóztatásban a Záhony vesztegetési ügyben,de gondolom,hogy rajtuk kívül több is országszerte.Állítólag sokan tudtak róluk,de megszólalni senki se mert félve a következményektől.Mit gondoltok erről?
Bizony,ez még nagyon nincs lefutva!De nagyon meglepődnénk ám,ha minden egyes korrupt rendőrt,de akár beszélhetünk politikusról is lefognának.Nem sok rendőr maradna..
Valljuk be azért néha jó, hogy van korrupt rendőr. Na ,de a korrupt politikusokkal mi nem lakunk jól, csak az akinek eddig is volt mit a tejbe aprítani. [DOUBLEPOST=1445936966,1445936892][/DOUBLEPOST] Bocs a helyesírásért. Gyerek az ölben.
Na ezek szerint volt már hozzájuk közöd?Néha el tudnak simítani dolgokat ami nagyobb is lehetett volna.Igaz?
Amikor egy közösségben a rendszert megpróbálod tönkre szabályozni, hogy fenntartsd a rendet ahelyett, hogy a szemlélet próbálnád megváltoztatni, kialakítani, mindig is a melegágya lesz a korrupciónak. No meg ott van a kettős mérce: vagyunk mi, és vannak a niggerek. Frank Herbert az egyik kedvenc íróm: "A hatalom vonzza a korrumpálhatókat. Az abszolút hatalom az abszolút korrumpálhatókat."
Nagyon sok korrupt rendőr van,ajánlom a tolvajkergetőket,és megláthatja hogy milyen emberek nevezik magukat rendőröknek,és nem a kis járőrel van a nagy gond,hanem a tisztekel a nagy górékal.
Szerintem gáz ha pont a rendfenntartóknál fordul elő korrupció. Persze ott is van rá bőven példa ahol jobban megbecsülik őket, szóval mire számíthatunk mi? Ez is azon hivatások közé tartozik ahol talán nem kellene, hogy megélhetési problémákkal küzdjenek, sőt...én egyébként még nem találkoztam korrupt rendőrrel, vagy legalábbis nem próbálkoztak nálam. Ha valami szabálytalanságot követtem el akkor vagy kidumáltam magam a jóindulatukra támaszkodva, vagy elvettem a csekket.
a rendőrök közül nagyon sok kövér és a bűnözőket így nem érik utol soha inkább megbüntetik az embert a KRESZ miatt azt nagyon szeretik