Üdv! Mióta létezik ember a földön, azóta teszi fel magának a kérdést. Miért létezünk? Mi itt a célunk? Miért kelünk fel nap mint nap?
Hát ez egy fogas kérdés és nem is tudok rá mit mondani,de remélem lesz valaki,aki többet tud erről érdemben mondani.,.,.,,.
Hát a 42-t valaki már ellőtte Így nekem maradt a Család. Egyébként simán el tudom képzelni, hogy egy kísérlet/betelepítés eredménye vagyunk (Prometheus).
minden nap a család miatt megyek melózni..remélem a fiamnak meglesz minden amit akar ami nekem nem biztos hogy meglehetett..délutánt várom hogy együttt legyek velük és jól érezzem magam velük ...szereljek a fimmal vagy épp uborkát rakok be télire a feleségemmel...de a kutyáim is fontosak..jászok velük..mindég azon dolgozom hogy többet adhassak nekik...
Az Élet értelme a lelkünk fejlődése és megtapasztalni mindazt amit a lélek "test nélkül" nem tudna megtapasztalni.
A család, gyereket szülni, felnevelni, minden tapasztalatot és szeretetet átadni nekik. Segíteni nekik átlépni a saját életükbe. Minden tiszteletem a két férfinak Balagenak és Zeeednek, ha minden ,,hímnemű lény" így gondolkodna nem lenne ennyi szingli nő. Az én férjemnek is ilyen a gondolkodása, mint az övék, belőlük lesznek a FÉRFIAK, a többi meg marad a ,,hímnemű lény".
Nincs mit köszönni. Ez az igazság. A mai pasi csak önmagára gondol, 35-40 évesen még se kutyája, se macskája, mire eljut a ti szintetekre agyilag lesz vagy 50. 50 évesen már ne akarjon gyereket csinálni senki sem, mert azt fel is kell nevelni.
Az utolsó kérdésre válaszolok. Miért kelünk fel nap mint nap? Hogy megteremtsük magunknak amire minden ember törekszik. A harmóniában együtt élő családot s hogy számukra minden lehetséges jót biztosítani tudjunk az nélkül hogy ez valaminek is a rovására menne.