Szerz?: MTI Ezért ne rakjon ki intim fotókat volt barátn?jér?l a netre! Féltékenységb?l intim fotókat tett fel az internetre volt barátn?jér?l egy orosz férfi, most rács mögött kénytelen elviselni cselekedete következményét. A harminchárom éves illet? exkedvese neve alatt több közösségi hálózaton is profiloldalt nyitott, majd mintegy háromszáz, a volt barátn?jér?l készült intim fotót helyezett el rajtuk. Az ügyben eljáró bíróság három és fél évre ítélte a féltékenységi bosszúból cselekv? férfit, az ítéletet az orosz média precedensérték?nek nevezte. Az érintett fiatal tanárn?n azonban a kiszabott büntetés sem segített, szégyenében és abbeli félelmében, hogy odahaza szüntelen gúny tárgya lehet, külföldre költözött. http://hvg.hu/tudomany/20130205_Ezert_ne_rakjon_ki_intim_fotokat_volt_bar Nos ha nem is annyira Kemény de azért itt a sex téma : kérek 10 db véleményt és nyertem 1 TB Beload up-ot !
Atlantisz-re Szia Atlantisz! De legalább az biztos,hogy van neki sok szép emléke. Talán tartja benne fél évig az ihletet.
Intim-re Szerintem meg már a börtönben házaság lesz a dologból. Ez bizti tetszett russia néninek. Aztán jön a nászéjszaka. Bent hátulról kint elöröl.
re:Intim Focinorbinak igaza van abban , hogy sok szep emlek allhat mogotte, es tartja benne az ihletet egy darabig.Ul is szepen a huvosben erte. Kozossegi oldalakra nem szabad ilyesmit felrakni, torveny buntetheti es nagyon blamas az illetokre nezve. Viszint vannak olyan oldalak ahova kozos beleegyezessel a parok raknak fel ilyesmi fotokat, akar kis videokat is , meg a pasztororakrol is...olyan amator dolgok, de szepen szabalyos, mindkettonek van hozzaferese, es barmikor torulhetoek.
Még életemben nem hallottam Még életemben nem hallottam ilyen oldalakról . Lehet nem mindenki de sokan készítenek magukról intim felvételeket , de én nem tenném fel még bosszúból se és nem a büntetés miatt .
most öszintén ... Most öszintén ; Esetleg az esküvöi képem , a gyerekek képeit vagy a kertem , kutyám képeit okés felrakom , akár mer dicsekszem vagy büszke vagyok rájuk ! De az ,hogy az asszonnyal ketyintek meg meztelenkedös képeket készitsünk .... nem tom lehet ,hogy nem haladok a korral de már itt elhangzott "IDIOTA" - Mindenesetre hülye divat de kérdezem , mit gondolt a leányzo amikor a képeket készitették mert hát 300 db kép wazze ez nem normális !
Itthon is? Sziasztok! Hirtelen eszembejutott, régen volt az excsajok oldal, ott pont ilyen bosszú képeket töltögettek fel. Vagy amely még mindig virágzik: napisz**. 1x néztem meg, hogy tudjam mir?l beszélnek. Na igen... Eléggé érdekes, hogy szerintem ezeken nincs sz?r?. Csinál valaki baráti társaságban poénképet, majd másnap a fél internet félreértelmezve nézegetheti...S egy életre eláshatnak egy amúgy jó érzés? embert. Nem kell a poénképnek olyannak lenni, hogy az félreértelmezhet? legyen s mégis tönkretehetnek bárkit. Ebb?l indultam ki, hogy akkor nálunk ezt nem büntetik...vagy igen?
Ez a trend , mai fiatalok Ez a trend , mai fiatalok els? dolga fell?ni a nettre az ilyen olyan képeket , amikor én tizenéves voltam más volt a divat nem a gruppen szex hanem a grund ami igaz hogy koedukált volt de nem az intimitás volt a vezérfonal .
faust10-re Szia faust barátom! Egy biztos,ha a "bent hátulról"-t szeretné tutira elkerülni,akkor a szappannal jobb ha biztos kézzel bánik,hogy soha ne kelljen lehajolni érte.