Miért Nem Értek Egy Átkozott Szót Sem A Magyar Brick Squad Klipjéből

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' klarensz hozta létre. Ekkor: 2014. december 24..

1. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Nagyon hosszasan lehetne arról írni, hogy a magyar hiphop miért rekedt meg valahol 1996 telén, helyette inkább örülök minden pillanatnak, amikor valakik valami újat, vagy legalább hazai szinten újítót próbálnak meg csinálni. Ilyen például a budapesti MakaRonin, akik egyértelműen az Amerika déli részéből indult trapes hiphop irányt követik, aminek a legismertebb brigádja a Waka Flocka Flame-ből vagy Gucci Mane-ből álló Brick Squad. Ugyan szövegileg a déli rap és/vagy a trap egyáltalán nem bonyolult, sőt, szabad fordítás alapján akár egy sokat káromkodó 8 éves is írhatná ezeket, de a MakaRonin magyar trapje szövegileg már olyan szinten értelmezhetetlen, hogy muszáj volt kiragadnunk öt példát.

Mielőtt bármihez is kezdünk, hallgassuk meg a dalt, amit sajnos valamiért nem lehet beágyazni (2014 van, srácok), szóval ide tessék kattintani először. Megvan? Nincs? Nem baj, nekem sincs.
    Mivan?
    He?
    Jó...
    Még mindig nem értem, nagyon sajnálom :tef10:
    Feladtam srácok, de azért sok sikert!
    Index - Kultúr - Miért nem értek egy átkozott szót sem a magyar Brick Squad klipjéből