[h=1]Wenger földönkívülieket vezető exe tudja, miért nem lesz bajnok az Arsenal[/h] A Chelsea tegnap egy nagyon sima meccsen 6–0-ra legyőzte az Arsenalt. És hogy a vereségért kit lehet hibáztatni? Természetesen Arsene Wengert. De akkor hogy jön a képbe Jeanne d'Arc? [TD="class: cikkepalairas"]Az egykori Jeanne d'Arc megsúgta, nem lesz bajnok az Arsenal (Fotó: metro.co.uk)[/TD] Hol is kezdjük? Az Arsenal tegnapi megalázó veresége előtt az egyik brit tévéshow-ban egészen speciális módon készültek a Chelsea elleni találkozóra. Az angolok egy spirituális gyógyítót hívtak meg a felvezető műsorba, aki rögtön el is mondta, hogy miért nem lehet bajnok a 2013–2014-es idényben Arsene Wenger együttese. „Mr. Wenger és én házasok voltunk az egyik korábbi életünkben" – nyitott egy meglehetősen erős mondattal Stephany Cohen, aki a gyógyítás mellett egyébként állítása szerint a világ összes földönkívülijének az istene. Hirdetés „Még akkor volt egy rövid viszonyunk, amikor én Jeanne d'Arc voltam, ő pedig Franciaország trónörököseként tengette a napjait. Pontosan ugyanolyan volt, mint ma, elképesztően intelligens és makacs. Sajnos már akkoriban sem volt soha B-terve. Ezért nem lehet most sem bajnok az Arsenal" – mondta a News Shoppernek a magabiztos gyógyító/jós/isten/futballszakértő/Jeanne d'Arc. [TD="class: cikkepalairas"]Kéne egy B-terv, Arsene... (Fotó: Reuters)[/TD] Aki ezek után valamilyen megfontolásból még nem venné komolyan Stephanyt, azzal közöljük, hogy a hétvégenként jósolni is tudó hölgy idén már megjövendölte, hogy a Crystal Palace bennmarad, és a londoniak bizony fordulókkal ezelőtt el is mozdultak a kiesőzónából. forras: nemzetisport.hu
Adhatna tippeket nekem is a hölgy mert sokat bukok mostanában. Amúgy meg ki gondolta komolyan hogy az Arsenal bajnok lesz? Évek óta komoly igazolása nem volt Wengernek. Akiket felnevel látják semmi esély a klubnál nyerni valamit is és távoznak.
Azért rossz ezt látni mert emlékszem hogy néztük azt a Viera, Pires fémjelezte csapatot és amit csináltak a pályán az nem semmi volt.
ha en lennek a csapat tulaja, akkor ugy csinalnam, hogy eloszor mutassal valamit fiacskam, aztan majd beszelhetunk a penzrol...
Hát igen ez a sok "sztár" aztán egy egyeneset se tudnak a labdába rúgni. Az meg botrány hogy egy magyar játékosért 100-200 millió ft kérnek.
bevezetnem a szabalyt: ahanyszor a tizenhatosn belulrol nem talalod el kaput, annyiszor X-ezer minusz a havi fizubol. Mert az nonszensz, hogy egy csatar, kozeppalyas, aki egesz nap nem csinal mast, es mas dolga nincs is, minthogy a kapurarugast gyakorolja, 10-15 meterrol nem talalja el a kaput...
Hát jó lenne mint mondom nézem a fradit a Hollman D 10 méter távolságból kirúgja a lasztit a stadionól. És én ezt mint fradi szurkoló mondom.
Sziasztok! "Szeretem a focit!" Éppen ezért megtisztelem azzal hogy nem nézem. Ennél jobban már nem akarom "szeretni"! Azért akad hogy akaratom ellenére belekukkantok. Történt pár hónapja hogy kedvenc csatornáim mindegyikén beütött a reklám. Miért is ne egyszerre! Kapcsolgattam a csatornák között. Ráleltem egy meccsre az egyik sport csatornán. Pár percig néztem és azon tűnődtem. Nocsak, nem csak nálunk nem megy a foci. Néztem a kínlódást és egyszer csak megütötte a fülem egy magyar név. Ej ha, itt magyar is focizik! Kis idő múlva még egy majd megint egy. Mind két csapatban játszik magyar aranylábú? Döbbentem meg. (Csak a fát kell leesztergálni a lábukról hogy látszódjon az arany!) Most jön a poén. Hat méterről nem láttam szemcsi nélkül a feliratot a bal felsőben. De gyanús volt a négy öt magyar mindkét csapatban, ezért közelebb mentem. Így már tisztán olvashattam. BP Honvéd FC : Videoton FC S lőn világosság! Bocs az OFF-ért!